Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/01 Δευτέρα

Κριός: Πολλές οι καλές ειδήσεις. που θα έχετε πάνω σε θέματα εργασίας και σπουδών. Αυτό είναι και κάτι που θα το υποστηρίξει και το συντροφικό σας ταίρι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων
Ταύρος: Όλα αυτά που σας συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας και δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε, έχουν τις βαθύτερες τους ρίζες στο παρελθόν σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Δίδυμοι: Μπορεί να υπάρχει παρατεταμένη μοναξιά, αλλά αυτό είναι και κάτι που σας κάνει καλό. Από την ερχόμενη εβδομάδα κάποια φλερτ θα σας πλησιάσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Καρκίνος: Υπάρχει ένα πρόσωπο. που κινείτε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, στους κοινωνικούς σας χώρους, και σας έχει ερωτευτεί. Αναμένονται εξελίξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Λέων: Δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα στον εαυτό σας. και όλα αυτά που πρέπει να γίνουν. Σίγουρα μια εποχή που θα δείτε τα καλύτερα… να σας πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Παρθένος: Οι διορθωτικές κινήσεις που κάνει το ταίρι σας θα σας συγκινήσουν. Δώστε και εσείς από την πλευρά σας, μια ακόμη ευκαιρία.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ζυγός: Υπάρχει τον τελευταίο καιρό έντονη η σκέψη για να προχωρήσετε με τον σύντροφο σας, σε μια πιο επίσημη δέσμευση. Κοιτάξτε πρώτα τα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Σκορπιός: Σχεδιάστε όλα αυτά που έχετε να κάνετε με τον άνθρωπο σας, καθώς μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου, θα υπάρξουν εμφανίσεις από το παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Τοξότης: Οι σκέψεις σας είναι χαοτικές. Από την μια πλευρά επιθυμείτε να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε αλλά και από την άλλη, είσαστε σε κατάσταση ‘ βολέματος’.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Υπάρχει ένα κλίμα έντασης και νευρικότητας, μέσα στον δεσμό σας, που συσχετίζεται με τα οικονομικά σας. Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Υδροχόος: Είσαστε σε μια κατάσταση αναμονής και εξελίξεων. Μέχρι να φύγει αυτός ο μήνας, εσείς θα έχετε πάρει τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ιχθείς: Η αγάπη είναι κάτι που σας κλείνει το μάτι. Είσαστε οι τυχεροί της περιόδου που οι επανασυνδέσεις και οι νέοι έρωτες… θα είναι στα φόρτε τους.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.