Δώστε προσοχή! Αυτός είναι ο μήνας του 2017 που θα έχουμε τους περισσότερους χωρισμούς!

Έρευνες κι έρευνες έχουν γίνει, σου λέει, για να προσδιοριστεί αυτή η «εποχή των χωρισμών», η λεγόμενη και divorce season. Για το σκοπό αυτό επιστρατεύτηκαν οι κοινωνιολόγοι του Πανεπιστημίου της Washington κι ανέλυσαν τα διαζύγια που καταγράφηκαν από το 2001 μέχρι το 2015 (εμ δεν το λες και μικρό το διάστημα), καταλήγοντας στο εξής ανησυχητικό συμπέρασμα: ο μήνας τον χωρισμών είναι *ήχος από ντραμς* ο Μάρτιος, παιδιά.
 Ναι, καλά το κατάλαβες, λίγο μετά τον Άγιο Βαλεντίνο, μετά από τόσες αγκαλιές, φιλιά, καρδούλες, κάρτες και σοκολατάκια, αρκετά ζευγάρια χωρίζουν τα τσανάκια τους και ψάχνουν αλλού την τύχη τους. Σοβαρά τώρα, γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο το Μάρτιο;

Εξηγώ αμέσως….

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που απλά δε συμβαίνει τίποτα (προς όλους εσάς που έχετε τα γενέθλια σας, χίλια συγγνώμη, δεν ήθελα να ακουστεί έτσι). Μετά το Δεκέμβρη και το γενικότερο κλίμα αγάπης και τρυφερότητας, ακολουθεί μια περίοδος που ουσιαστικά δεν έχεις κάτι να περιμένεις, πέρα από τις επόμενες διακοπές που αντικειμενικά αργούν (χίλια συγγνώμη και πάλι).

Κάπως έτσι, λοιπόν, η περίοδος αυτή στρεσάρει τα ζευγάρια, πολλές φορές προκαλώντας κόντρες και τσακωμούς. Άσε που πολλοί δε θέλουν να χωρίσουν μέσα στις γιορτές και το αφήνουν για αργότερα (γύρω στο Μάρτιο ας πούμε).

Απλά μην πεις ότι δε σε προειδοποίησα.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.