Άστρα 20/01: Ο έρωτας ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόρτα σου..!

Κριέ, να που ο έρωτας ετοιμάζεται να χτυπήσει και τη δική σου πόρτα. Ακόμα και σ' αυτό το θέμα αντιρρήσεις έχεις; Έλεος πια! Πάρ’ το απόφαση, λοιπόν, ότι θα γίνει και μάλιστα με άτομο που ήδη γνωρίζεις για να μην χρειαστεί να συνεχίσουμε να το συζητάμε.
Ταύρε, η αδιαφορία σου θα στοιχίσει σε πολύ κόσμο γι΄αυτό προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην δώσεις σημασία σε κανέναν που προσπαθεί να σε εκνευρίσει. Προσποιήσου ότι δεν τους ακούς και όλα θα πάνε τέλεια.

Δίδυμε, προσπαθείς να πείσεις ότι είσαι η καταλληλότερη στα επαγγελματικά με αποτέλεσμα να φορτώνεσαι με πάρα πολλές υποχρεώσεις. Σταμάτα να το κάνεις αυτό γιατί στο τέλος δεν θα προλαβαίνεις ούτε να σηκωθείς από το γραφείο σου.

Καρκίνε, όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη σε ενδιαφέρουσα, αγαπητή μου φίλη. Τα πράγματα στη δουλειά έχουν αρχίσει να αγριεύουν και εσύ δεν δείχνεις πρόθυμη να ακολουθήσεις αυτούς τους ρυθμούς. Συντονίσου γρήγορα όμως, γιατί θα έχουμε θέματα.

Λέοντα, επειδή μπορεί να έχεις μια σχέση αυτό δεν σημαίνει ότι και ο σύντροφός σου πρέπει να σκέφτεται και να μιλάει σαν εσένα. Γι’ αυτό, λοιπόν, φρόντισε οι επιλογές σου να μην βαραίνουν το ταίρι σου. Είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα.

Παρθένε, είσαι από τα πιο εργατικά ζώδια και αυτό θα έπρεπε να σου δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη σχετικά με το ποιο θα είναι το μέλλον σου στην εταιρία που δουλεύεις. Εμπιστεύσου τις δυνατότητές σου και αυτό θα περάσει και στους γύρω σου.

Ζυγέ, όλα δικά σου τα θέλεις και δεν πρόκειται να παραχωρήσεις ούτε ψιχουλάκι απ' όλα αυτά που σου ανήκουν. Επιτέλους, έβαλες μυαλό! Στη δουλειά δεν πρέπει να αφήνεις χώρο σε κανέναν να καταπατήσει τα δικαιώματά σου. Προχώρα ακάθεκτη!

Σκορπιέ, όσο πιο γρήγορα βάλεις σε μια τάξη την ερωτική σου ζωή τόσο το καλύτερο για τα νεύρα σου. Όπως έχεις διαπιστώσει και εσύ, τα νεύρα σου δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση. Γι’ αυτό σου λέω, πέρνα καλά με το ταίρι σου μπας και ηρεμήσεις.

Τοξότη, πάλι τρως; Τι θα γίνει με εσένα, βρε παιδί μου; Είπαμε να μην σου πούμε τίποτα κατά τη διάρκεια των γιορτών αλλά δεν λες να σταματήσεις. Ξεκίνα πρόγραμμα διατροφής, γυμναστικής και ό, τι άλλο σου έρθει στο κεφάλι γιατί το καλοκαίρι είναι στη γωνία.

Αιγόκερε, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και εσύ δεν αντέχεις άλλο να υπομένεις τις παραξενιές και την αγενέστατη συμπεριφορά των συναδέλφων σου. Μάλλον ήρθε η ώρα να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι δύσκολο αλλά θα σε ηρεμήσει!

Υδροχόε, η διάθεσή σου έχει ανέβει και έχεις αποφασίσει να αφήσεις πίσω σου όλες αυτές τις μαύρες σκέψεις που σε βασάνιζαν. Αν θες τη γνώμη μου, καλά κάνεις! Όσο πιο θετικά αντιμετωπίζεις τη ζωή τόσο πιο θετικά θα σε αντιμετωπίσει και εκείνη!

Ιχθύ, το στοματάκι σου το έχεις ανοίξει και δεν λες να το κλείσεις με τίποτα. Μη με κοιτάς με μισό μάτι εμένα! Ξέρεις πολύ καλά τι σου λέω! Άσε στην άκρη τον κοινωνικό σχολιασμό σου γιατί έχουν αρχίσει και διαδίδονται αυτά που λες. Κατανοητό;
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.