20 Μοναδικά γυναικεία τατουάζ για όλο το σώμα!

Αν θέλεις να αποτυπώσεις πάνω σου ένα σημαντικό γεγονός ή ένα άτομο που θες να θυμάσαι ή απλά θες κάτι καινούργιο, γιατί δεν κάνεις ένα tattoo; Άσε που σαν γυναίκα έχεις πολλές επιλογές ως προς το σημείο του σώματος που μπορείς να χτυπήσεις κάποιο από τα γυναικεία τατουάζ που θα επιλέξεις.
Εξαρτάται αν θες να το βλέπεις συνεχώς και να είναι σε ένα πολύ εμφανές σημείο ή όχι.

Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια μικρά και μεγάλα, φράσεις, πρόσωπα, ζώδια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς! Απλά σκέψου το καλά πριν για να είσαι απόλυτη σίγουρη τι θες να σημαίνει και βέβαια ότι το θες πολύ και δεν θα το μετανιώσεις.

Εγώ συγκέντρωσα μερικά από τα καλύτερα, seχy,όμορφα και μοναδικά tattoo που βρήκα. Και ελπίζω να τα βρεις και συ πολύ ωραία!

Ιδέες για γυναικεία τατουάζ ανά σημείο

1. Πίσω από το αυτί

   

Ένα καλό σημείο για να κάνεις τατουάζ είναι πίσω από το αυτί. Είναι αρκετά διακριτικό, όμορφο, σαν να έχεις μόνιμο κόσμημα.

Για παράδειγμα μπορείς να κάνει νότες, αστέρια, φιόγκο, λουλούδια, καρδούλες ή μία μικρή λέξη.

Αν πιάσεις τα μαλλιά σου και σε κότσο και βάλεις σκουλαρίκια θα το αναδείξεις αμέσως περισσότερο ως κάτι πραγματικά ωραίο!

2. Στην πλάτη

   

Αν επιλέξεις την πλάτη σου, έχεις δυνατότητα και για πιο μεγάλα τατουάζ και να παίξεις με το που θα το κάνεις.Δηλαδή μπορείς και πιο ψηλά στο λαιμό, μπορείς στην ωμοπλάτη, αλλά και στο κέντρο.

Μερικές ιδέες είναι τα αστέρια, οι πεταλούδες, τα λουλούδια και οι φράσεις.Μπορείς να συνδυάσεις και μεταξύ τους δύο διαφορετικά μοτίβα και γενικά είναι ένα πολύ s@χy σημείο.

Θα δείχνει πολύ όμορφο με τα μαλλιά σου αν τα έχεις αλογοουρά, κότσο ή στο πλάι και βέβαια με εξώπαλτα ρούχα.

3. Στο πόδι

   

Συχνά εμείς οι γυναίκες, ειδικά αν το τολμήσουμε να κάνουμε το tattoo το καλοκαίρι, το χτυπάμε στο πόδι για να δείξει με τα σορτσάκια μας.

Πες στο μαγαζί που θα πας να σου δείξει διάφορα μοτίβα με πουλάκια, φράσεις, κάποιο λουλούδι ή φύλλο. Επίσης μπορείς να το κάνεις στον αστράγαλο, στο πόδι ψηλά ή όπου αλλού θέλεις και σου αρέσει εσένα.

4. Στο δάχτυλο

   

Αν θες ένα δαχτυλίδι μόνιμα να κοσμεί τα δάχτυλα σου, τι πιο τέλειο από ένα τατουάζ; Μπορείς να το κάνεις ενδιάμεσα από τα δάχτυλα, στο πλάι ή από πάνω.


5. Στον καρπό

 

 

Τέλος μπορείς να κάνεις ένα ωραίο τατουάζ στον καρπό του χεριού σου. Για το συγκεκριμένο σημείο, συνήθως επιλέγουν κάτι σχετικά μικρό και με χρώμα, αλλά φυσικά μπορείς να δημιουργήσεις την βάση για ένα τατουάζ μανίκι!

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλά , όπως κιθάρα, κουνελάκι ή κάτι πιο μοναδικό π.χ. μία λέξη που αντιπροσωπεύει για σένα σημαντικό.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.