20/ 01: Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων

Κριός: Σίγουρα πολλά αυτά που έχουν πιάσει τα αυτιά σας, για ένα καινούργιο πρόσωπο που υπάρχει στον κοινωνικό σας κύκλο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης
Ταύρος: Η διάθεση σας η καλή θα ενισχυθεί και από άλλα πρόσωπα, που δείχνουν να έχουν την ίδια στάση ζωής με εσάς. Νέοι έρωτες στα προσεχώς.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Δίδυμοι: Το ασταμάτητο πνεύμα σας, έχει δημιουργήσει μια αναστάτωση μέσα στον δεσμό σας. Τα παράπονα και η γκρίνια σας έρχονται.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Καρκίνος: Μια ερωτική ατμόσφαιρα προσπαθεί ο σύντροφος σας, να δημιουργήσει για εσάς . Μην του χαλάτε το χατίρι, ανταποκριθείτε ανάλογα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Λέων: Έχετε ακούσει πάρα πολλά αυτό το χρονικό διάστημα, και κάπου και εσείς οι ίδιοι έχετε χαθεί. Που είναι η αλήθεια και που είναι το ψέμα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Παρθένος: Πολλές οι ευχάριστες ανακοινώσεις, που έχει να σας κάνει το ταίρι σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει οικονομικά μεγέθη αλλά και μελλοντικές προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ζυγός: Οι προβολείς, είναι στραμμένοι επάνω σας. Αυτό είναι και κάτι που στους μοναχικούς του ζωδίου, θα φέρει και καινούργιους έρωτες, που θα αναζωογονήσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Σκορπιός

Σκορπιός: Κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Τρέχουν πολλές εξελίξεις στο περιβάλλον του ανθρώπου σας και προσπαθεί να τις διαμορφώσει υπέρ σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Τοξότης: Αν κοιταχτείτε στον καθρέφτη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δείτε τον εαυτό σας, όχι και στην καλύτερη του εικόνα. Ενεργοποιηθείτε άμεσα λοιπόν.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Αιγόκερως: Η εύνοια του σύμπαντος είναι στο 100% επάνω σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, για ενισχύσετε την σχέση και τα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Υδροχόος: Οι ιδιοτροπίες σας, έχουν στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας, που βλέπει την σχέση σας κάθε μέρα να παγώνει όλο και περισσότερο.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Σκορπιός

Ιχθείς: Είναι μια μέρα, που θα έχετε πολλές ειδήσεις, από το παρελθόν σας. Μια παλιά σας αγάπη, έχει την καλή θέληση να σας ξαναδώσει το χέρι της αγάπης.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.