Ερωτοσκόπιο 20/ 01

Κριός
Έχετε στην πραγματικότητα, στύψει το μυαλό σας, για να βρείτε τον ιδανικό τρόπο που θα σας φέρει και πάλι κοντά σε έναν πρώην σύντροφό σας. Αυτό είναι και κάτι που ο ίδιος είναι πιθανόν να αναμένει. Το χρήμα, θα υποστηρίξει τις δράσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης
Ταύρος
Όλα είναι πια υπό τον πλήρη έλεγχο της σχέσης σας, αλλά και την πορεία της. Από τις 25/01 και μετά που τα άστρα είναι συμμαχικά πάνω σας, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε αρκετές προτάσεις, από νέο κόσμο που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Δίδυμοι
Ο σκοπός σας αυτό το χρονικό διάστημα, συσχετίζεται με την καλύτερη πορεία των οικονομικών σας και την γενικότερης σας εργασίας. Αυτοί που έχουν σχέσεις εξ αποστάσεως, θα χρειαστεί άμεσα να συναντηθούν και να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος
Είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η οικογένεια σας, έχει πολλά που επιθυμεί να σας πει αλλά και να σας προτείνει για υποθέσεις περιουσιακών – οικονομικών. Πολλές και οι προτάσεις από φίλους και γνωστούς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Λέων
Αυτήν την εποχή δεσμευμένοι και ελεύθεροι, είναι κάτω από την εύνοια των όψεων της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα. Αυτό θα δώσει καινούργιους και σημαντικούς έρωτες σε αυτούς που τους αναζητούν, αλλά και σταθερότητα στα αγαπημένα ζευγάρια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Παρθένος
Υπάρχει πολλή ένταση και εκνευρισμός μέσα σε σχέσεις και γάμους. Ίσως αυτό και να συσχετίζεται με λάθη του παρελθόντος, αλλά και τρίτα πρόσωπα στο τώρα. Ενεργοποιηθείτε και κάνετε τις άμεσες διορθωτικές σας κινήσεις. Εξελίξεις στα εργασιακά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Ζυγός
Είσαστε το επίκεντρο του κόσμου, και το αισθάνεστε. Ο Κυβερνήτης σας σε όψεις με τον Άρη, σας δίνουν γοητεία και λάμψη για να φέρετε πιο κοντά σας, το άτομο με το οποίο είσαστε ερωτευμένοι. Από τον νέο μήνα, ίσως και αυτό να οδηγήσει σε σχέση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Σκορπιός
Δεχτείτε και την άλλη άποψη μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα είσαστε ένα απόλυτο ζώδιο, όμως στον έρωτα δεν υπάρχουν όρια. Οι μέρες με τόσο καλό αστρολογικό σκηνικό να σας υποστηρίζει, μπορείτε να προβείτε και σε επανασυνδέσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Τοξότης
Είσαστε πολύ δημοφιλείς αυτό το χρονικό διάστημα και μέχρι να φύγει ο Ιανουάριος. Αυτό είναι κάτι που πρέπει σίγουρα να το εκμεταλλευτείτε και να διορθώσετε λάθη και τυχόν εκκρεμότητες, σε οικονομική και αισθηματική ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Αιγόκερως
Τα επιθετικά σας λόγια, είναι αρκετά για να πονέσουν τον άνθρωπο σας. Αν αυτό όμως συνεχιστεί, το πιο πιθανόν είναι να απομακρυνθείτε σαν ζευγάρι. Σίγουρα είναι και μια λάθος πολιτική από πλευράς σας. Είτε βρείτε τι φταίει και διορθώσετε το, είτε το τέλος είναι κοντά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Υδροχόος
Είσαστε χαμένοι ανάμεσα σε τόσο κόσμο, προτάσεις και κοινωνικό γίγνεσθαι. Είναι μια εποχή που ο κυβερνήτης σας σε όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή σας κάνουν το επίκεντρο για πολλούς. Εσείς είστε αυτοί, που πρέπει να κάνετε τις σωστές επιλογές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Ιχθείς
Εσείς τα αγαπημένα Ψαράκια, δεν έχετε ακόμη βρει μια φόρμουλα που να μπορείτε να έχετε μια ισορροπία μέσα στον γάμο – σχέση σας. Ίσως να χρειάζεται να περιμένετε, να ακούσετε και τις προτάσεις που θα έρθουν από τον σύντροφό σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.