Άστρα 19/01: Η ζήλια δεν σ' αφήνει να σκεφτείς λογικά..!

Κριέ, αν επέτρεπες έστω και σε έναν άνθρωπο να δει τι κρύβεις κάτω από όλα αυτά τα νεύρα που έχεις καθημερινά, να είσαι σίγουρη πως θα έμενε εντυπωσιασμένος. Όσο σκληρή και να φαίνεσαι, κρύβεις έναν πολύ ευαίσθητο χαρακτήρα. Βγάλ’ τον προς τα έξω!
Ταύρε, είσαι ένα τρομερά υπεύθυνο άτομο και αυτό σου το προσόν γίνεται συνήθως το μεγαλύτερό σου ελάττωμα. Σε αγχώνει τόσο πολύ που χάνεις οποιονδήποτε έλεγχο. Σταμάτα να πιέζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου. Γίνε λίγο πιο χαλαρή!

Δίδυμε, είσαι σε θέση να λύσεις το μυστήριο που σε απασχολεί εδώ και πολύ καιρό αλλά, αν θες τη γνώμη μου, δεν νομίζω να σε ενθουσιάσει αυτό που θα μάθεις. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη γιατί όταν μάθεις την αλήθεια θα ξαφνιαστείς αρνητικά.

Καρκίνε, είσαι αυτό που λέμε η καλύτερη επιλογή για όποιον επιλέξει να σε κάνει φίλη του. Ξέρεις να ακούς τον άλλο και σήμερα νομίζω πως είναι η στιγμή να το αποδείξεις. Πολύ καλή σου φίλη θα ζητήσει τη συμπαράστασή σου. Να την προσφέρεις!

Λέοντα, είσαι από τα πιο ερωτικά ζώδια που μπορεί να έχει κανείς δίπλα του. Το ταίρι σου θα πρέπει να είναι τρελό, αν ποτέ θελήσει να σε αφήσει. Η ερωτική χημεία που μπορείς να δημιουργήσεις με τον άνθρωπό σου είσαι αξιοζήλευτη. Τι να λέμε τώρα;

Παρθένε, όταν δεν σου γίνεται το χατίρι γίνεσαι απίστευτα πιεστική σε σημείο που μπορείς να σκάσεις τον άλλον. Σταμάτα μ' αυτή τη συνήθεια γιατί το ταίρι σου δεν δείχνει και πολύ ενθουσιασμένο. Κοινώς, τον έχεις πρήξει, αγαπητή μου.

Ζυγέ, άλλο πράγμα διεκδικώ το ταίρι μου και άλλο πράγμα ζηλεύω μέχρι και τη θηλυκή γάτα της γειτονιάς που θα τον πλησιάσει. Το τερατάκι της ζήλιας έχει σφηνώσει για τα καλά μέσα σου και δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά. Πρόσεχε, γιατί ξεπερνάς τα όρια.

Σκορπιέ, μήπως τελικά τους είχες παρεξηγήσει; Τους τελευταίους μήνες στη ζωή σου εμφανίστηκαν κάποια άτομα στη ζωή σου που ενώ με την πρώτη ματιά δεν τα συμπάθησες, τώρα σου δείχνουν έναν άλλο εαυτό. Μήπως έκανες λάθος;

Τοξότη, τόσο άγχος και τόση αναταραχή που θα συναντήσεις άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του φίλου σου; Σταμάτα να μεγαλοποιείς τόσο τις καταστάσεις και μην βγάζεις εσφαλμένα συμπεράσματα. Και μη με ρωτήσεις τι συμπεράσματα. Ξέρεις!

Αιγόκερε, δεν θέλει και μεγάλη εξυπνάδα για να καταλάβεις ότι κάποια πράγματα έχουν ήδη λήξει. Κουράστηκες πολύ για να κρατήσεις στην επιφάνεια κάποιες σχέσεις σου, αλλά τελικά δεν τα κατάφερες. Σιγά το πράγμα! Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Υδροχόε, όλοι κάνουμε λάθη! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο πολύ κάθε φορά που δεν κάνεις κάτι σωστά. Το θέμα είναι να μπορείς να τα διορθώνεις. Κοίτα, λοιπόν, τη θετική πλευρά του θέματος και σταμάτα να στρεσάρεις τον εαυτό σου χωρίς λόγο.

Ιχθύ, όσο δύσκολο και να σου φαίνεται πρέπει να πάρεις μια απόφαση, και μάλιστα όσο πιο σύντομα μπορείς. Μια νέα αρχή στη δουλειά εμπεριέχει σίγουρα κινδύνους αλλά και άλλες τόσες εκπλήξεις. Τι λες; Δεν αξίζει να δοκιμάσεις;
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.