Άστρα 17/01: Είσαι πιο έξυπνη από όσο θες να δείχνεις!

Κριέ, η συμπεριφορά σου το τελευταίο διάστημα έχει ενοχλήσει πολύ κόσμο όσο και αν κάνεις ότι δεν το έχεις προσέξει. Μην συνεχίσεις να πετάς τις "κακιούλες" σου αριστερά και δεξιά γιατί τότε θα σε εγκαταλείψουν πολλοί και δεν το θες.
Ταύρε, όσοι άνθρωποι δεν ανταποκρίνονται στα κριτήριά σου φρόντισε να τους κρατήσεις μακριά σου γιατί πολύ απλά το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σε εκνευρίσουν. Μην τους δίνεις την ικανοποίηση να πετύχουν τον στόχο τους.

Δίδυμε, δεν δίνεις δεκάρα για τη γνώμη των άλλων και αυτό σε κάνει ακόμα πιο δυνατή απέναντι στις κακίες των γύρω σου. Κλείσε τα αυτιά σου και μη δίνεις σημασία σε κανέναν. Κάνε αυτό που πραγματικά θες και στο τέλος της ημέρας εσύ θα βγεις κερδισμένη.

Καρκίνε, αν συνεχίσεις να ακολουθείς τον δρόμο που χάραξες πηγαίνεις ολοταχώς προς την καταστροφή. Στηρίζεσαι στις απόψεις των άλλων για να βγάλεις συμπεράσματα και αυτό σε οδηγεί σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου.

Λέοντα, ορισμένες φορές είσαι τόσο ξεροκέφαλη που μπορείς να σκάσεις μέχρι και γάιδαρο. Όταν πάρεις μια απόφαση δεν πρόκειται να την αλλάξεις ακόμα και αν σου τάξουν όλο το χρυσάφι του κόσμου. Αυτή η επιμονή δεν βγαίνει πάντα σε καλό.

Παρθένε, είσαι πιο έξυπνη από όσο θες να δείχνεις. Πίστεψε στον εαυτό σου και δώσε και στους άλλους να καταλάβουν ποια πραγματικά είσαι. Αν δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου, δεν θα πιστεύεις τι είναι ικανός να κάνει!

Ζυγέ, δεν σου έχουν πει ότι ορισμένες φορές δεν πρέπει να ανοίγουμε το στοματάκι μας; Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα. Θα ακούσεις άθελά σου ένα μυστικό το οποίο, όμως, δεν πρέπει να φανερώσεις γιατί θα προκληθούν πολλές φασαρίες. Γι’ αυτό σου λέω, πρόσεχε!

Σκορπιέ, έχεις δώσει λαβές για σχόλια και τώρα νιώθεις να σε βαραίνει η κριτική που γίνεται για εσένα πίσω από την πλάτη σου. Σταμάτα να μένεις αμέτοχη και πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου. Μην επιτρέπεις να σε στενοχωρούν, ειδικά όταν δεν φταις.

Τοξότη, έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου σε ορισμένα άτομα και αυτό σε έχει κάνει πολύ καχύποπτη ακόμα και με ανθρώπους που δεν θα έπρεπε. Προσπάθησε να ανακαλύψεις από πού ξεκινάει το όλο πρόβλημα και τότε θα νιώσεις πιο ήρεμη και ασφαλής.

Αιγόκερε, προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς σου και αυτό σε κουράζει πάρα πολύ ακόμα και αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα. Κράτα τις αποστάσεις σου γιατί στο τέλος θα βρεθείς μπλεγμένη από εκεί που δεν το περιμένεις.

Υδροχόε, είσαι συναισθηματικά ευάλωτη και αυτό σε κάνει τρομερά ευσυγκίνητη. Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί όλο αυτό να πηγάζει από το πώς περνάς στη σχέση σου; Όταν οι ισορροπίες με το ταίρι σου δεν είναι ιδανικές τότε μας φταίνε όλοι και όλα. Τι λες;

Ιχθύ, οι φίλοι σου σήμερα θα είναι το μεγαλύτερό σου στήριγμα. Θα ακούσεις κάποια νέα τα οποία θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση. Μην το περάσεις μόνη σου όλο αυτό. Μίλα με τους κολλητούς σου και να δεις πόσο πιο ανακουφισμένη θα νιώσεις.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.