Φεγγάρια Αγάπης 16/1 – 22/1/2017

Κάτω από το φως του φεγγαριού ποιοι έρωτες θα γεννηθούν άραγε αυτό το καρμικό διάστημα; Ποιες θα είναι οι νότες που θα δονήσουν την ψυχή μας; Μπορεί ο έρωτας να αντέξει τόσες εντάσεις; Γιατί το έχουμε καταλάβει πια ότι χωρίς την αγάπη η ζωή δεν έχει νόημα, αλλά δεν είναι και εύκολο να βρούμε τις ισορροπίες μας. δώστε σημασία στην πορεία της αργυρής κυρίας αυτήν την εβδομάδα, κρατάει τα κλειδιά του κάρμα και του έρωτα.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Η παντοδύναμη Σελήνη είναι στην Παρθένο. Μια  Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα, αλλά και σε  τρίγωνο  με τον Πλούτωνα, που θέλει με κάθε τρόπο να στρέψει τον έρωτα σε μονοπάτια αλήθειας, όσον αφορά τους πόθους, αλλά και σε θυσίες, που χωρίς αυτές οι αγάπες ξεφτίζουν. Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, σε έντονες ανασφάλειες, διαλέγουν περίεργους τρόπους να εκφράσουν την αγάπη, γίνονται πιο τολμηροί και απαιτητικοί.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Η Σελήνη μπαίνει στον αέρινο  Ζυγό και κάνει ένα πολύ δυναμικό τετράγωνο με τον Ερμή από τον Αιγόκερω. Διλλήματα μας περιμένουν, διλλήματα που λένε ότι  η εργασία, που την προκρίνει ο Ερμής, μπορεί να περιμένει για χάρη του φλερτ και της τρυφερότητας, όπως επιμένει η Σελήνη. Οι Ζυγοί θα αναστατωθούν λίγο, οι Κριοί έχουν μέγα θέμα γιατί τους καίει ένα φλερτ από τον εργασιακό χώρο, οι Καρκίνοι δίνουν προτεραιότητα σε έναν άνθρωπο που μόλις και μπαίνει στην ζωή τους ενώ οι πολυάσχολοι Αιγόκεροι αν δεν προσέξουν θα φανούν κάπως απόμακροι.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα – με την έντονη αντιπαράθεση Ζυγού που φιλοξενεί την Σελήνη και Αιγόκερου που φιλοξενεί τον Πλούτωνα – βάζει φωτιά στον παρορμητικό σταυρό. Προσοχή σε Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους, είναι πιθανόν πολλαπλά παιχνίδια να βγουν σε σκάνδαλα, πολλά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, ενώ ο έρωτας γίνεται μια υπόθεση πολύ βαθιών πόθων.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο και η Σελήνη είναι ακόμα στον Ζυγό, με την διαφορά ότι η αντίθεσή της με τον Ουρανό, τον κυβερνήτη του Υδροχόου, κάνει πολύ παράξενη την ημέρα.  Νέοι έρωτες θέλουν να γεννηθούν, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο, υπάρχουν προβλήματα που αφορούν δεύτερες σκέψεις, θα μας είναι λίγο δύσκολο να αποφασίσουμε αν όντως θέλουμε να ξανοιχτούμε σε νέα πέλαγα αγάπης ή να μείνουμε στην πεπατημένοι. Ευνοημένοι της ημέρας οι Λέοντες και οι Υδροχόοι και οι Σκορπιοί και οι Ταύροι που υποδέχονται τον Ήλιο, ενώ οι Ζυγοί και οι Καρκίνοι και οι Κριοί και οι Αιγόκεροι είναι βαθιά ανασφαλείς.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Η Σελήνη μπαίνει στον παθιασμένο  Σκορπιό, παίρνουν φωτιά περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, το τετράγωνό της ωστόσο με τον Ήλιο από τον Υδροχόο μιλάει για ζήλια, οπότε αυτή η φωτιά δεν είναι αναγκαστικά καλή, προσέξτε τις πολλές υποψίες που  μπορεί να μολύνουν τις σχέσεις σας. ένα εξαιρετικό εξάγωνο με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς βάζουν παθιασμένες νότες στο προσκήνιο, αλλά η διαίσθησή μας θα είναι θολή και τα μηνύματα αγάπης δύσκολα θα αποκρυπτογραφούνται.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Η Σελήνη από τον Σκορπιό ακόμα θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη – η απόλυτη ευτυχία, η απόλυτη λύτρωση πόθων και αναγκών. Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, αλλά και οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς σημειώστε αυτό το Σάββατο ως την καλύτερη ευκαιρία για ένα πρώτο ραντεβού ή για την αναθέρμανση των σχέσεών σας.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ο Σκορπιός εξακολουθεί να φιλοξενεί την Σελήνη και ένα δυναμικό τρίγωνό της με τον Άρη από τους Ιχθείς κλείνει με τον καλύτερο τρόπο την εβδομάδα. Το όνειρο συναντάει το πάθος, η τρυφερότητα συναντάει την ανάγκη μας να εκφραστούμε σωματικά, χρειάζεται και το φιλί ο έρωτας, δεν είναι υπόθεση πλατωνικής έκφρασης. Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Κριοί είναι οι αγαπημένοι της Σελήνης κι αυτοί που έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.