Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 16/01 – 22/01/2017

Αν και η περίοδος αυτή επηρεάζεται μέρχις ενός βαθμού από την Πανσέληνο, ωστόσο σημαντικό ρόλο παίζει για το ίδιο σχεδόν διάστημα και το τετράγωνο του Άρης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται στις 19 Ιανουαρίου. Έτσι θα δοκιμαστούν οι αντοχές μας αφού θα έχουμε αμφιβολίες για τις αποφάσεις μας. Την ίδια μέρα βέβαια ο  Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου για να παραμείνει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου και με την δυνατότητα της ορθολογικής σκέψης θα μπορούμε να ισορροπήσουμε τα πράγματα. Στις 20 Ιανουαρίου έχουμε την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα όπου διάφορα θέματα κοινωνικά, επαγγελματικά ή αισθηματικά θα τα βιώσουμε πολύ διαφορετικά και θα έχουμε θετικές εξελίξεις.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα, αλλά και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μας κάνει να αισθανθούμε μια εσωτερική ένταση και ανασφάλεια για τις σχέσεις μας με τους άλλους. Ωστόσο βλέπουμε σε βάθος τα πράγματα και αναδιοργανωνόμαστε.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό και ευνοούνται περισσότερο  οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, αλλά και οι Λέοντες και οι Τοξότες. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας. Αισθηματικά θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα υπάρχει αρμονία . Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Βέβαια και οικονομικές υποθέσεις όπως και επαγγελματικά ξεκινήματα ευνοούνται επίσης.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο, αλλά και σε τρίγωνο με τον Ήλιο μας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς, όμως θα πρέπει να προσέχουμε τον τρόπο που εκφραζόμαστε.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα έτσι τίθενται υπό κρίση οι σχέσεις μας και κυρίως οι αισθηματικές. Αναζητούμε την ανανέωση τους, διαφορετικά προχωρούμε σε ένα άλλο δρόμο.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο και θα μας επηρεάζει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Θα είστε περισσότερο επινοητικοί και πολύ παραγωγικοί. Η δημιουργικότητά σας θα σας βοηθήσει στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Αισθηματικά γίνονται περισσότερο έντονες και ερωτικές οι σχέσεις σας.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο για μία εβδομάδα θα επεμβαίνει στις αποφάσεις μας. Επηρεάζονται κυρίως οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Έτσι αισθανόμαστε πολύ ανασφαλείς και γινόμαστε εσωστρεφείς και απόμακροι, εξ αιτίας ενός αδιόρατου κοινωνικού φόβου.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε σύνοδο με τον Δία, αλλά και σε εξάγωνο με τον Κρόνο, μας βοηθά να ξεφύγουμε από καταστάσεις που μας πιέζουν και να χαράξουμε μια νέα πορεία.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ευνοούνται περισσότερο οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου,  αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα είστε πολύ ευαίσθητοι και ισορροπημένοι. Θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας κυρίως τις αισθηματικές. Θα κάνετε σχέδια για το μέλλον με πολύ συγκεκριμένους στόχους.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, έτσι ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, αλλά και κατά οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Μπορείτε λοιπόν να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις του παρελθόντος και ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Αισθηματικά θα βιώσετε τα βάθος της ερωτικής σας σχέσης.  

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, σε εξάγωνο με τον Ερμή και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει πολύ συναισθηματικούς και διαισθητικούς.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη μας οδηγεί σε επίλυση των προβλημάτων μας και έχουμε θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά και οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα κάνετε σημαντικές κινήσεις επέκτασης των σχεδίων σας. Πιθανόν να ταξιδέψετε ή να γνωρίσετε άτομα από μακριά.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και σε εξάγωνο με τον Ήλιο μας κάνει πολύ κοινωνικούς και έχουμε αυτοκυριαρχία. Προβάλλουμε μια ισχυρή δημόσια εικόνα.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.