Σχετική εικόναΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι: Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα περιποιηθείς την εμφάνισή σου, η εβδομάδα σου θα κλείσει με ερωτική κατάκτηση. Θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, η εμφάνισή σου θα είναι ελκυστική, ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα τονώσει τον ερωτισμό σου. Ένα όμορφο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Στο ραντεβού που θα κλείσεις, θα γίνει ξεκίνημα σταθερού δεσμού.
Σε σχέση: Με την Σελήνη στον Ζυγό ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, όμως στις 19 του μήνα, με τον Ήλιο να περνά στον Υδροχόο η στάση σου θα δημιουργήσει αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Η συμπεριφορά σου ενδεχομένως να είναι κάπως νευρική, θα υπάρχει αδυναμία στο να αποδεχτείς. Το νου σου να μη δημιουργήσεις ανούσιους καβγάδες. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, το ταίρι σου θα σε ζηλέψει, προσπάθησε να αποφύγεις να δώσεις αφορμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι: Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, με τη Σελήνη στον Ζυγό θα καταφέρεις να κατασταλάξεις συναισθηματικά. Αρχές της εβδομάδας θα εντοπίσεις το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, ενδεχομένως να αφορά άτομο από το παρελθόν, τα γεγονότα θα ανοίξουν πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης. Η εξέλιξη δε θα σε απογοητεύσει, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρίσκεσαι σε ερωτικό τετ α τετ με άτομο, που θα μένει σταθερά στη ζωή σου.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον Ζυγό συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, έλξη και αγάπη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να έρθει η συζήτηση στο θέμα της δέσμευσης. Θα αποδειχτεί πως μεταξύ σας υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, σε βαθμό που δεν έχει νόημα να καθυστερείτε την επισημοποίηση. Οι επιθυμίες σας είναι κοινές, τα αισθήματά σας σταθερά και έντονα, ο ερχομός του Ήλιου στον Υδροχόο και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας ωθήσουν σε δυναμικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι: Με τη Σελήνη στην Παρθένο οργανωμένες θα είναι οι κινήσεις σου, προσγειωμένοι οι στόχοι σου. Ο ερχομός του Ήλιου στον Υδροχόο θα ενισχύσει τη δυναμική, δραστήρια και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, μόλις εντοπίσεις το πρόσωπο που θα σε ενδιαφέρει, θα βρεις αυτομάτως τον τρόπο να τραβήξεις την προσοχή του. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θερμό πρόσωπο θα φέρει στο πλάι σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, ξεκινάς νέα ερωτική σχέση, έντονη και με αμοιβαία έλξη.
Σε σχέση: Ο Ήλιος στον Υδροχόο ζωηρή, ίσως και κάπως πεισματική θα κάνει τη στάση σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό θα το περικυκλώσεις το ταίρι σου, θα εφαρμόσεις μελετημένη στρατηγική με σκοπό να το κουμαντάρεις, ωστόσο κι αυτό από την πλευρά του δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με την Αφροδίτη, εσύ και το ταίρι σου θα αφήσετε στην άκρη τα πείσματα, θα είναι σωστή η απόφαση να εστιάσετε στον ερωτισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι: Μια χαρά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σε δραστηριοποιήσει, η Σελήνη στον Ζυγό θα σε ομορφύνει, θα καταφέρεις να διατηρήσεις την εικόνα σου ελκυστική και ποθητή. Στις 19 του μήνα δείξε προσοχή στον ερχομό του Ήλιου στον Υδροχόο, θα υπάρξει κίνδυνος οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σου να ξεφύγουν από το λογικό όριο. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σου ανοίξει προοπτική νέας γνωριμίας.
Σε σχέση: Αρμονική και ειρηνική θα είναι η σχέση σου μέσα στην εβδομάδα, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό θα βρεθεί λύση σε ένα προβληματάκι, που συχνά-πυκνά δίνει αφορμές για εντάσεις. Θα τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, θα τερματίσουν αρνητικά ζητήματα, η επικοινωνιακή τακτική που θα εφαρμόσεις θα φέρει τάξη και ισορροπία. Την τελευταία μέρα της εβδομάδας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με την Αφροδίτη, θα παρθεί μεταξύ σας μια ουσιαστική απόφαση που θα σταθεροποιήσει ακόμα πιο πολύ τα αισθήματά σας.

ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι: Με τον Ήλιο στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα νιώσεις την ανάγκη να τολμήσεις, να ρισκάρεις και γενικότερα να προβείς σε απελευθερωμένες ενέργειες. Θα το πλησιάσεις το πρόσωπο που ήδη έχεις ερωτευτεί, αυτή τη φορά δε θα κάνεις πίσω, δε θα παγιδευτείς στο φόβο της απόρριψης. Να την προτείνεις την συνάντηση, δε θα λάβεις αρνητική απάντηση, στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, θα ξεκινήσεις ερωτική σχέση δυνατής και μακροχρόνιας έλξης.
Σε σχέση: Με τον Ήλιο στον Υδροχόο, άστατη θα είναι η στάση σου, αντιδράσεις και θυμούς θα έχεις από το ταίρι σου, προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, στα κοφτερά σχόλια και στις απότομες κουβέντες. Σκέψου πολύ καλά τι θέλεις από το ταίρι σου και από τη σχέση σου, απόφυγε την αντιδραστική συμπεριφορά, προσοχή να μην ξεστομίσεις λόγια, που λίγο αργότερα θα τα μετανιώσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα βοηθήσει να κινηθείς με τακτική, σε συμβουλεύω να φανερώσεις τον κρυμμένο ή καταπιεσμένο σου ερωτισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι: Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σου θετική αύρα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, το ερωτικό σου ταπεραμέντο θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστικό, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει το ενδιαφέρον του επάνω σου. Θα λάβεις πρόταση για ραντεβού, ο Ήλιος στον Υδροχόο τολμηρή θα κάνει τη στάση σου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σου φέρει άνοιγμα καινούργιας σχέσης. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέο ερωτικό ξεκίνημα, που θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.
Σε σχέση: Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και στην συνεχεία στον Ζυγό, ερωτική, συμπονετική και αρκετά ρομαντική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα βρει πρόσφορο έδαφος να προτείνει και να μη λάβει απόρριψη. Λύνονται αιτίες τσακωμού, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες ή απόσταση, τώρα θα θερμανθεί το κλίμα, έρχεται συμφιλίωση και επανασύνδεση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με την Αφροδίτη θα δημιουργήσει συνθήκες για να δοθούν σοβαρές υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο και στις 17 στο ζώδιό σου, εντυπωσιακή και ερωτεύσιμη θα είναι παρουσία σου, ερωτική η αύρα σου, θα τραβήξεις τα κατάλληλα βλέμματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, ο τρόπος προσέγγισής του θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Με τον ερχομό του Ήλιου στον Υδροχόο προμηνύεται καινούργια γνωριμία που θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού. Στη δική σου κρίση θα είναι αν θα πορευτείς με στόχο το σταθερό ή το περιστασιακό.
Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σου, σοφό το σκεπτικό σου, δε θα θελήσεις ανούσιες εντάσεις. Θα προσκολληθείς στο ταίρι σου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα ξεκλειδώσει τον ερωτισμό σου με τρόπο ιδιαιτέρως φλογερό. Το πρόσωπο που αγαπάς δε θα αντισταθεί στα αισθήματά σου, η εβδομάδα σου θα είναι ερωτική, συγκαταβατική, χωρίς εγωισμούς και κόντρες. Η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε ωθήσει σε δυναμικές κινήσεις, οι προτάσεις που θα κάνεις, θα γίνουν αποδεκτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι: Η εμφάνιση του Ήλιου στον Υδροχόο και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσουν σε δυναμικές προσεγγίσεις, στη συνεχεία ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα ενισχύσει την διαίσθησή σου, μέσα στην εβδομάδα θα αποκτήσεις καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σου ζωή. Ό,τι αισθανθείς ή προβλέψεις, θα βγει απολύτως αληθινό, βασίσου στο προαίσθημά σου, δε θα σε προδώσει. Θα τα πας μια χαρά, θα καταφέρεις να μαγέψεις, να μαντέψεις και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.
Σε σχέση: Αυτή τη φορά θα το τυλίξεις και θα το τουμπάρεις το ταίρι σου, θα καταφέρεις με διπλωματικό και στρατηγικό τρόπο να περάσεις το δικό σου. Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει με τη διαίσθηση και τη διορατικότητά σου να επηρεάσεις την υποσυνείδητη σκέψη του ατόμου που έχεις δίπλα σου. Θα κατευθύνεις τις καταστάσεις, θα τις οδηγήσεις εκεί που θέλεις εσύ, με μεγάλη ευκολία θα πάρεις θετική απάντηση σε μια δυναμική πρόταση που θα κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι: Βγαίνεις από την αδράνεια, τώρα θα πάρεις στα χέρια σου την πορεία των εξελίξεων. Με την Σελήνη στον Ζυγό θα τη ζυγίσεις την κατάσταση, με τον Ήλιο στον Υδροχόο θα ρισκάρεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο ερωτικό σου στόχαστρο και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα αναπτερώσει το ηθικό σου, αυτοπεποίθηση θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, εσύ και το πρόσωπο που έχεις ερωτευτεί θα βρεθείτε σε τρυφερό τετ α τετ.
Σε σχέση: Με τον Ήλιο στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ετοιμάσου για αποκαλύψεις που θα σου αλλάξουν τρόπο σκέψης. Προσωπική συζήτηση θα βγάλει στο φως αλήθειες, θα μάθεις πράγματα που δεν τα γνώριζες ως τώρα, θα απαλλαγείς από αυταπάτες. Έρχονται αλλαγές που θα αποδειχτούν όλες υπέρ σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα εναντιωθείς σε τυχόν εμπόδια, θα κατευθύνεις τη σχέση σου στοχεύοντας και διεκδικώντας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι: Με τον Ήλιο στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα βρίσκεσαι στα πρόθυρα καινούργιας γνωριμίας. Οι συμπτώσεις θα στείλουν στο δρόμο σου ένα ιδιαιτέρως ευγενικό και ελκυστικό πρόσωπο, σου δίνω τη συμβουλή να μην το αφήσεις να σου φύγει μέσα απ’ τα χέρια. Αυτό το άτομο θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερού δεσμού, θα έχει τα προσόντα να κερδίσει την καρδιά σου. Εσύ που θέλεις να στρώσεις τη ζωή σου και να βγεις από την αβεβαιότητα, άρπαξε την ευκαιρία χωρίς ενδοιασμούς.
Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα αναζωπυρώσει αισθήματα έλξης και αγάπης. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μέσα σε κλίμα ερωτισμού και εμπιστοσύνης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσει σε αποφάσεις σοβαρές και δημιουργικές. Πριν κλείσει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να ακουστούν μεταξύ σας υποσχέσεις επισημοποίησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι: Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή σου και γενικότερα στην εικόνα σου. Το επιμελημένο σου στυλ θα τραβήξει την προσοχή ενός καινούργιου ατόμου, που θα σε φλερτάρει με τρόπο ευγενικό και ξεκάθαρο. Ο ερχομός του Ήλιου στο ζώδιό σου θα σε ωθήσει να πεις ‘‘ναι’’ στην πρόταση για ραντεβού που θα λάβεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με αισιόδοξες σκέψεις, αν θα επιχειρήσεις νέα ερωτική αρχή, δεν πρόκειται να απογοητευτείς.
Σε σχέση: Ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο και δύο μέρες μετά στον Ζυγό, θα θελήσεις να σταθεροποιήσεις και να οργανώσεις τη σχέση σου. Στο ταίρι σου θα δείξεις θετική και συγκαταβατική διάθεση, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου και τη Σελήνη στον Σκορπιό η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με την Αφροδίτη θα σοβαρέψει το δεσμό σου, δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις συγκατοίκησης.

ΙΧΘΕΙΣ
Ελεύθεροι: Όμορφο και γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο γοητεία θα εκπέμπεις, θα τραβήξεις τα βλέμματα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βγάλεις την τρυφερή και συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου, με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Υδροχόο θα την κάνεις την νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα μείνει στη ζωή σου για όσο καιρό εσύ θα αποφασίσεις, η πορεία των εξελίξεων θα είναι στο χέρι σου.
Σε σχέση: Ερωτική, ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό και ο Ήλιος στον Υδροχόο θα σε χαλαρώσουν, θα νιώσεις την ανάγκη θα διοχετεύσεις τον ερωτισμό σου, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί με ιδιαιτέρως θερμό τρόπο. Η είσοδος στης Σελήνης στον Σκορπιό θα ενισχύσει τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα κατάφερες να πολιορκήσεις και να διεκδικήσεις, δεν αποκλείεται να ανοίξεις κουβέντα περί δεσμευτικής κατάληξης.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.