Ερωτοσκόπιο 15-1-2017

Μια μέρα φτιαγμένη για να θυμηθούμε το νόημα της αγάπης με την Σελήνη στην Παρθένο να τριγωνίζει έναν παρορμητικό Ερμή στον Αιγόκερω, δίνοντας προτεραιότητα στα γήινα πάθη, στην στερεότητα, στην αγάπη με νόημα. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς ισορροπεί τέλεια αυτήν την τάση προσθέτοντας στο μαγικό φίλτρο της ημέρας την απαραίτητη δόση ονείρου. Όμως, δεν θα μας λείψουν οι δυσκολίες, ο έρωτας πάντα απαιτεί σθεναρές αποφάσεις, ας μην ξεχνιόμαστε.

Μία βοήθεια μείον

Δυστυχώς έληξε επάνω μας η θετική επίδραση του εξαγώνου ανάμεσα στον Άρη από τους Ιχθείς και τον Ήλιο από τον Αιγόκερω. Έχουμε μία βοήθεια λιγότερη για να αντιμετωπίσουμε το δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στην σύνοδο του Πλούτωνα και του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Δία από τον Ζυγό. Θέλει προσοχή αυτό το τετράγωνο γιατί μας κάνει να θέλουμε πολλά, αλλά με εγωιστικό τρόπο από τους άλλους θέλει επίσης προσοχή γιατί μας δίνει την αίσθηση ότι δεν πειράζει, ό,τι και να κάνουμε, όποιον και να πληγώσουμε, έχουμε καλές ψυχολογικές δικαιολογίες. Δεν ισχύει αυτό, αν κάνουμε λάθος στις σχέσεις μας θα το πληρώσουμε είτε τώρα είτε αργότερα.

Μια Σελήνη κοντά στην Γη

Το γεγονός ότι η Σελήνη από την Παρθένο προσεγγίζει θετικά τον Ερμή από τον Αιγόκερω μας επιτρέπει να έρθουμε σε επαφή με το γήινο συναίσθημα . Φυσικά η Παρθένος δεν είναι μόνον γήινο ζώδιο, είναι και κλειδοκράτορας του κάρμα . Για να επωφεληθούμε από την διάθεση για φλερτ με σημασία που μας χαρίζει η Σελήνη από την Παρθένο πρέπει να έχουμε στον νου μας ότι το ερωτικό παιχνίδι λέγεται έτσι, παιχνίδι, κατ’ ευφημισμό. Στην πραγματικότητα είναι ένα δύσκολο καμίνι που αν μπούμε μέσα του το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεχάσουμε είναι ο εγωισμός μας είμαστε έτοιμοι για αυτό;

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι να προσέξετε πάρα πολύ τον παρορμητικό χαρακτήρα των ζωδίων σας. Οι Κριοί μην μπερδεύετε το φιλικό κομμάτι των σχέσεών σας ως ερωτικό, θα απογοητευτείτε. Οι Ζυγοί πιθανόν να ανακαλύψετε ότι το ταίρι σας έχει τάσεις ελευθερίας που δεν τις περιμένατε. Οι Καρκίνοι είστε σε πολύ καλή διάθεση για ένα νέο φλερτ. Οι Αιγόκεροι έχετε παράπονα από όλους και κυρίως από τον εαυτό σας. Για να λύσετε όλα σας τα ερωτικά προβλήματα με την βοήθεια των άστρων καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ευνοείστε πολύ από το πλανητικό σκηνικό. Οι Δίδυμοι παίρνετε αποφάσεις και είστε πιο ήρεμοι σε σχέση με την εξέλιξη των ερωτικών σας θεμάτων. Οι Τοξότες νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Οι Παρθένοι, με την Σελήνη στο ζώδιό σας, είστε πολύ συναισθηματικοί και δοτικοί. Οι Ιχθείς για άλλη μια μέρα είστε παραδομένοι στον δικό σας τρόπο να αντιλαμβάνεστε τον έρωτα, χωρίς καν να σας νοιάζει η ανταπόδοση. Για να έχετε άμεσες απαντήσεις στα ερωτικά σας θέματα Οι καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε έτοιμοι για σπουδαίες αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Οι Υδροχόοι θέλετε να αποδείξετε στο ταίρι σας ότι έχει δίκιο να είναι μαζί σας, αλλά αυτό απαιτεί πράξεις και όχι λόγια. Οι Λέοντες θέλετε απόλυτη αφοσίωση από το ταίρι σας, οπότε κάνετε κι εσείς όμορφες κινήσεις που αποδεικνύουν πίστη . Οι Ταύροι είστε έτοιμοι για μια μεγάλη αγκαλιά, είστε πολύ αισθησιακοί. Οι Σκορπιοί αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε με φειδώ την μεγάλη δύναμη που έχετε να γοητεύετε τους άλλους.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.