Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Ιανουαρίου;

Κριός
Γενικά zwdia: Ίσως έχετε σχεδιάσει ένα αεροπορικό ταξίδι. Αν μπορείτε ακυρώστε το. Μπορεί να βγει πολύ καλό στο τέλος. Αν δεν μπορείτε να το ακυρώσετε να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις ή κακό καιρό.
Μην πάρετε πολλά πράγματα και να πάτε στο αεροδρόμιο νωρίς. Αν τώρα σχεδιάζετε το ταξίδι καλύτερα να περιμένετε μερικές ημέρες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ξεκινώντας σήμερα η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας θα είναι πιο έντονη από ότι συνήθως. Αυτή η τάση θα συνεχιστεί για κάποιες εβδομάδες οπότε φροντίστε να την χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Οι άλλοι είναι το ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Το υποσυνείδητό σας είναι έντονο σήμερα. Μπορεί να έχετε οράματα ή παράξενα όνειρα. Όσο μπερδεμένα και να είναι προσπαθούν να σας πουν κάτι, μάλλον σχετικά με μια σχέση σας. Κάντε μια λίστα από τα σύμβολα και βρείτε τι σημαίνουν για εσάς. Τα σύμβολα σε αυτά τα όνειρα είναι πολύ προσωπικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να πάρετε πληροφορίες από τους άλλους δεν θα είναι εύκολο σήμερα. Θα προσπαθείτε αρκετά να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε αλλά δυστυχώς δεν θα είναι εύκολο. Να είστε υπομονετικοί αντί για πιεστικοί και θα κερδίσετε.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Δεν είναι καλή ημέρα για να βρεθείτε με τον/την σύντροφό σας ή ακόμα και να μιλήσετε πολύ στο τηλέφωνο. Να έχετε σύντομες συνομιλίες και κανονίστε να βρεθείτε σε μερικές ημέρες. Μπορεί να είναι πολύ ευέξαπτος/η και ίσως προσβληθεί από κάποιο αθώο σχόλιό σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει καβγά. Να είστε υπομονετικοί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι ιδέες που έχετε σχετικά με τα ακίνητα ή το σπίτι σας μπορεί να είναι πολυ σωστές. Έχετε πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτά τα θέματα. Μπορεί να είστε πολύ επιτυχημένοι σε αυτούς τους τομείς, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για επένδυση.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Κάποιες συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά μπορεί να χαλάσουν σήμερα. Αυτό μπορεί να σας εκνευρίσει αλλά μην περάσετε τον εκνευρισμό σας στους άλλους. Αυτό δεν θα βοηθήσει. Να είστε ήρεμοι και καλέστε έναν επαγγελματία να φροντίσει το πρόβλημα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποια οικονομικά νέα σήμερα δεν θα είναι πολύ καλά. Έχετε την ικανότητα να αλλάξετε τα νέα αυτά και να λειτουργήσουν υπέρ σας. Πρέπει να δουλέψετε μαζί με τις ιδέες και όχι εναντίον τους για να κερδίσετε.

Λέων

Γενικά zwdia: Αν είστε ελεύθεροι μπορεί να συναντήσετε κάποιο νέο και συναρπαστικό πρόσωπο σήμερα. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι ο/η ιδανικός/ή σύντροφος. Να είστε προσεκτικοί. Αυτό το άτομο μπορεί να έχει οικονομικά προβλήματα ή να είναι κτητικός/ή. Αν νομίζετε ότι είναι το σωστό προχωρήστε αλλά να είστε προσεκτικοί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι ξεκάθαρη. Θα μπορέσετε να πείτε αυτό που θέλετε χωρίς προσπάθεια. Γράψτε αναφορές, κάντε τηλέφωνα ή στείλτε email. Κάθε επικοινωνία σας ταιριάζει.

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε κάποια σημαντική δουλειά να κάνετε σπίτι αλλά απρόσμενοι επισκέπτες μπορεί να έχουν άλλη ιδέα. Μην θυμώνετε. Εξηγήστε τι συμβαίνει ευγενικά αλλά σταθερά και κανονίστε να βρεθείτε αργότερα. Μάλλον θα καταλάβουν οπότε δεν χρειάζεται να προσπαθείτε όταν το μυαλό σας είναι αλλού.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η σκέψη σας μπορεί να σοκάρει τους άλλους και μπορεί να χάσετε την υποστήριξη των άλλων. Να θυμάστε ότι δεν συμφωνούν όλοι με την άποψή σας. Οι άλλοι είναι πολύ συντηρητικοί τώρα, οπότε δράστε ανάλογα.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Η ηλεκτρονική επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη σήμερα. Ότι μπορεί να πάει λάθος, μάλλον θα πάει. Αν αποφασίσετε να πάτε κάπου με το αυτοκίνητο θα συναντήσετε κίνηση. Αν θέλετε να μιλήσετε με κάποιο άτομα, καλύτερα να κανονίσετε μια προσωπική συνάντηση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι συζητήσεις στο γραφείο θα μετατραπούν σε διαμάχες και μάλλον θα βγουν εκτός ελέγχου. Οι γύρω σας μπορεί να μην μιλούν και να μην μοιράζονται σημαντικές πληροφορίες που ξέρουν ότι χρειάζεστε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μάλλον υπάρχουν οικονομικά προβλήματα που κλιμακώνονται και εσείς πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να τα αντιμετωπίσετε τώρα. Η κατάσταση είναι προσωρινή. Αφήστε την γραφειοκρατία στην άκρη. Αν περιμένετε λίγο θα φύγει το άγχος και μπορέσετε να αντιμετωπίσετε καλύτερα την κατάσταση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι πληροφορίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια σήμερα και αυτό λειτουργεί υπέρ σας. Αγαπάτε την αλήθεια και αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε. Μην φοβάστε να το πείτε αυτό στους συναδέλφους σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι οι τοίχοι σας πλακώνουν σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι θα τρελαθείτε αν δεν βγείτε έξω σήμερα. Μπορεί όμως οι ευθύνες να σας κρατούν μέσα. Είναι σημαντικό να βγείτε. Κάντε μια γρήγορη βόλτα. Αυτό θα σας βοηθήσει έστω για λίγο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η δουλειά σας μπορεί να σας βάλει να κάνετε κάποιες δουλειές σήμερα και δεν πειράζει. Εκμεταλλευθείτε το και βρείτε από την καθημερινότητά σας. Κάποια μικρά ταξίδια θα σας φέρουν νέες ιδέες πάνω σε αυτά που σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε κάποια οράματα σήμερα αλλά μπορεί να μπερδευθείτε από το νόημά τους. Αυτό μπορεί να σας ενοχλεί σήμερα εκτός και τα σημειώσετε. Μερικές φορές η καταγραφή σας βοηθά να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.Αν δεν βοηθήσει σήμερα, κρατήστε τις σημειώσεις για αύριο. Τότε όλα θα είναι πιο καθαρά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τάση σας είναι να πιέζετε άλλους για πληροφορίες. Όσο περισσότερο πιέζετε τόσο περισσότερο θα αντιστέκονται. Μια τέτοια προσέγγιση δεν θα βοηθήσει. Πρέπει να είστε πιο διακριτικοί ώστε να πάρετε αυτά που ζητάτε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Εσείς και κάποιοι φίλοι μπορεί αυθόρμητα να αποφασίσετε να κάνετε κάτι περιπετειώδες. Μπορεί να έχει πλάκα. Φροντίστε να πάτε κάπου όπου ο ένας γνωρίζει ώστε να μην χαθείτε. Φροντίστε να έχετε ενημερώσει και τους γύρω σας για το που θα είστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα εντυπωσιάσετε τους άλλους με την πρακτικότητα των ιδεών σας. Οι άλλοι έχουν συνηθίσει αυτή την προσέγγιση. Εντυπωσιάστε τους με μια πλευρά σας που δεν δείχνετε συχνά, την προσγειωμένη. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσετε πόντους στο γραφείο σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε νέα για μια αλλαγή στην καριέρα σας. Αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό και να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας. Καλύτερα να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας για την οικογένειά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η μνήμη σας θα είναι πολύ καλή σήμερα. Αν πρέπει να διαβάσετε ή να κάνετε κάποια δουλειά που χρειάζεται μνήμη τώρα είναι ο καιρός να ασχοληθείτε. Η συγκέντρωσή σας θα είναι εξαιρετική.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.