anapodes-kartes-taroΟ μήνας του Φεβρουαρίου, εισέρχεται με πολλές ανατροπές αλλά και ευχάριστες ειδήσεις για όλους. Τα οικονομικά έχουν τον πρώτο ρόλο, στα περισσότερα ζώδια, που μέσα από την προσωπική τους προσπάθεια, θα αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και σε αισθηματικές υποθέσεις, που θα δώσουν ευκαιρίες για ολοκλήρωση των ονείρων και των στόχων τους.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:Κριός: Η Μπρατσέρα
1) Είσαστε σε μια κατάσταση αναμονής. Από την πλευρά σας, ότι είχατε να κάνετε και να πείτε, το έχετε πράξει. Δεν χρειάζεται κάποια υπερβολή.
2) Μια διαφορετική περίοδος ξεκινάει, για τους ήδη μέσα σε σχέση, όπου και θα αισθανθούν την ανάγκη να περάσουν σε πιο επίσημες δεσμεύσεις.
Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Ταύρος: Assyranta – Η Σουλτάνα του Εβένου
1) Είστε μέσα σε μια τυχερή περίοδο, όπου και μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που ζητάτε και αυτές σε μικρό χρονικό διάστημα, να σας δικαιώσουν.
2) Οι χωρισμένοι σύντροφοι, έχουν πολλά να λύσουν ακόμη. Αποφάσεις που συσχετίζονται με περιουσιακά – χρηματικά, θα σας δικαιώσουν.
Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Δίδυμοι: Zara – Το Λευκό άλογο του Διαμαντιού
1) Η τόλμη και η αποφασιστικότητα σας, είναι και αυτά που θα φέρουν μέσα στην αγκαλιά σας, και πάλι ένα πρώην σύντροφο, που ακόμη αποζητάτε.
2) Έντονοι οι διάλογοι που έχουν γίνει μέσα σε δεσμούς και φιλίες, ακόμη και συνεργασίες. Κάντε το πρώτο βήμα για να επιλυθούν, αυτά που τελικά ήταν άδικα.
Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Καρκίνος: Η Καρδιά
1) Σας κοιτάνε πολλά μάτια, και κάποια είναι και ερωτευμένα μαζί σας. Από τις 02/02 και μετά, θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις που ίσως και να σας συγκινήσουν.
2) Οι σύντροφοι – σύζυγοι, που έχουν πάρει την απόφαση να χωρίσουν, θα κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, έτσι ώστε να καταφέρουν να είναι και πάλι μαζί.
Τυχερή ημέρα: ΣαββάτοΛέων: Aral – Ο Πασάς του Σμαραγδιού
1) Εσείς και ο υπερβολικός σας εγωισμός, έχετε εκνευρίσει τον άνθρωπο σας, που σας έρχεται με πολλά παράπονα αλλά και προτάσεις για κάτι καλύτερο.
2) Είσαστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας, και να δώσετε μια καινούργια ευκαιρία στον εαυτό σας, για να διορθώσετε τα οικονομικά αλλά και την ψυχολογία σας.
Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Παρθένος: Ο Ήλιος
1) Είσαστε σε μια παρατεταμένη και δυσάρεστη αναμονή, περιμένοντας τις απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας, για το τι θα κάνετε στο από εδώ και πέρα.
2) Οι συνθήκες που επικρατούν μέσα στον δεσμό σας, ίσως και να σας έχουν πια απογοητεύσει. Έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για εξηγήσεις από όλες τις μεριές.
Τυχερή ημέρα: Κυριακή


Ζυγός: Το Ρουμπίνι της Φωτιάς
1) Πολλές οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε μέσα στον γάμο ή την σχέση σας. Οι επικοινωνίες έχουν παύσει. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να συντηρήσετε.
2) Οι μέρες μέχρι την πανσέληνο του μήνα, θα δώσουν μια νέα πνοή στους αδέσμευτους, που θα βρουν ένα καινούργιο ταίρι που θα είναι και η μεγάλη αγάπη της ζωής τους.
Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Σκορπιός: Το Μέγα Διαμάντι
1) Έχετε πολλά να ακούσετε και να δείτε το επόμενο διάστημα. Αυτό που έχει σημασία είναι να φιλτράρετε τα πάντα, πριν πάρετε τις αποφάσεις σας.
2) Η μοναχική ηρεμία σας, θα χαλάσει ευχάριστα. Μια καινούργια προσωπικότητα, θα εισβάλει στην καρδιά σας και να την κάνει να χτυπά πιο δυνατά.
Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Τοξότης: Bedes- Το Τζαν του Σμαραγδιού
1) Οι μέρες του Φεβρουαρίου σας ταιριάζουν πολύ. Ημιτελείς υποθέσεις που σας έχουν καθυστερήσει, από όλα αυτά που θέλετε, τώρα φτάσουν στο τέλος τους.
2) Τα ζευγάρια, που έχουν ορίσει μέσα σε αυτόν τον μήνα, να κάνουν ένα επόμενο βήμα μαζί, θα έχουν κάποιες μικρές αλλά ξεπεράσιμες δυσκολίες.
Τυχερή ημέρα: Πέμπτη


Αιγόκερως: Τα Άστρα
1) Οι στιγμές που μοιράζεστε με τον άνθρωπο σας, είναι απλά μοναδικές, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας φέρουν και πάλι πολύ κοντά.
2) Για αυτούς που είναι ακόμη μόνοι, το σύμπαν θα τους φανερώσει μια καινούργια αγάπη, που μπορεί να φτάσει και γρήγορα σε δέσμευση.
Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Υδροχόος: Ο Σκύλος
1) Η ανοχή σας έχει φτάσει πια στα όρια της. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να δείτε και να ακούστε. Έχει έρθει πια η ώρα των αποφάσεων.
2) Οι δικές σας οι εμπειρίες και η σοφία, είναι αυτές που θα σας δώσουν μια ακόμη ευκαιρία για να επανασυνδεθείτε, με το πρώην ταίρι σας.
Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Ιχθείς: Mida – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού
1) Εσείς είστε ανάμεσα σε πολλές επιλογές, στον αισθηματικό σας τομέα. Σκεφτείτε και πάρετε άμεσα την τελική και σωστή απόφαση σας.
2) Οι σχέσεις που πέρασαν από πολλές τρικυμίες, τώρα θα βρουν επιτέλους την γαλήνη τους. Κάντε και εσείς ότι καλύτερο μπορείτε επ’αυτού.
Τυχερή ημέρα: Τρίτη.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.