Γιατί είσαι ακόμη single, με βάση το ζώδιό σου


Κάθε ένα από τα ζώδια έχει κάποια φυσικά χαρακτηριστικά που έχουν ως αποτέλεσμα να παραμένουν ελεύθερα περισσότερο από όσο θα ήθελαν. Γιατί δεν έχεις σχέση; Δεν είσαι ανίκανη να βρεις τον έρωτα και θα ανακαλύψεις ένα ιδιαίτερο άτομο μία ημέρα, όμως το κάθε ένα από τα ζώδια έχει κάποια φυσικά χαρακτηριστικά που έχουν ως αποτέλεσμα να παραμένουν ελεύθερα περισσότερο από όσο θα ήθελαν. Μήπως τα δικά σου σε εμποδίζουν;
Κριός
Η ίδια φύση που τραβάει τους άλλους σαν τραγούδι σειρήνας στην αρχή μίας σχέσης με έναν Κριό, σύντομα γίνεται εκνευριστική. Ο Κριός πρέπει να ρίξει τον εγωισμό του και την συμπεριφορά του τύπου «πρώτα εγώ» κατά τη διάρκεια ενός συμβιβασμού, αν θέλει να κρατήσει η σχέση του.

Ταύρος
Μην υποθέτεις πως ο σύντροφος σου θα παραμείνει πιστός αν σταματήσεις να προσέχεις την εμφάνισή σου και τεμπελιάζεις όσον αφορά το ρομάντζο. Οι πεισματάρηδες Ταύροι τείνουν επίσης να κρατούν κακία και επιτρέπουν στην μνησικακία να αυξάνεται όταν ο ίδιος τσακωμός επαναλαμβάνεται.

Δίδυμοι
Αν το κέρατο είναι συνηθισμένο στις σχέσεις σας, ίσως οφείλεται σε χαρακτηριστικό του διδύμου. Η σχέση με έναν δίδυμο μπορεί να μπερδέψει τον σύντροφο, αν ο Δίδυμος επενδύει συνεχώς πάνω στην προσωπικότητά του, με αποτέλεσμα το άλλο του μισό να πάρει τα βουνά.

Καρκίνος
Ο καρκίνος έχει την τάση να αναφέρει τρομακτικά πράγματα όπως γάμους και παιδιά νωρίς στη σχέση. Οι καρκίνοι, τείνουν να κολλάνε πάνω στον άλλον, με αποτέλεσμα οι σύντροφοι να πνίγονται και να θέλουν να απομακρυνθούν αντί να χαλαρώσουν στην αγκαλιά του έρωτα.

Λέων
Σαν λέοντες, μαλώνετε με τον σύντροφο σας σε μία σχέση, επειδή νοιάζεστε. Όμως, ένας μπερδεμένος σύντροφος μπορεί να νιώσει πως ο Λέοντες επιλέγει συνεχώς θέμα για τσακωμό, πράγμα που γίνεται κουραστικό. Ο Λέων μπορεί να μείνει ελεύθερος όταν το να κερδίσει τις προσωπικές του μάχες είναι πιο σημαντικό από το να κερδίσει την καρδιά κάποιου άλλου.

Παρθένος
Αυτό το υπέροχο πλάσμα που θα ήθελες να σου ζητήσει ραντεβού, ίσως να μην πιστέψει καν πως ενδιαφέρεσαι, καθώς είναι απίστευτα ντροπαλός. Ο Παρθένος τείνει να τα παρατά σύντομα και να μην πάρει τηλέφωνο μετά το πρώτο ραντεβού αν ακόμα και το παραμικρό –αληθινό ή φανταστικό- πάει στραβά.

Ζυγός
Η ερωτική ζωή του Ζυγού μπορεί να είναι καταστροφική, αν διαλέγει συντρόφους που είναι «χαλασμένοι» και χρειάζονται «επιδιόρθωση». Στην πραγματικότητα, ο Ζυγός ίσως ψάχνει υποσυνείδητα για ανθρώπους που είναι κακοί για αυτόν, και ύστερα πέφτει στην παγίδα και τον χειραγωγούν ή τον εκμεταλλεύονται.

Σκορπιός
Η καυστική φρασεολογία του σκορπιού, μπορεί να γίνει κουραστική μέσα σε μία σχέση. Ο σκορπιός υιοθετεί συμπεριφορά «όλα ή τίποτα», η οποία καταστρέφει πιθανές σχέσεις. Μερικοί Σκορπιοί, γίνονται υπερβολικά κτητικοί με αποτέλεσμα οι σύντροφοι να τρέχουν μακριά.

Τοξότης
Μήπως τα ιδανικά σας είναι υπερβολικά υψηλά; Τότε μάλλον είστε τοξότης. Σίγουρα σας αξίζει το καλύτερο και δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με τίποτα. Όμως, το να σκέφτεστε πως κανείς δεν είναι αρκετά καλός για εσάς, δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως πολλές φορές διατηρεί απόσταση και ζηλεύει μέχρι να επιβεβαιωθεί η αυτοπεποίθησή του. Δυστυχώς, αυτό χρειάζεται πολύ χρόνο και επιμονή. Ένας σύντροφος μπορεί εύκολα να εκνευριστεί και να βαρεθεί, πριν προλάβει να αναγνωρίσει τις παραδοσιακές αρχές ενός αιγόκερου.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι ισχυρογνώμων και δεν του προσπαθεί να κρύψει την περίεργη φύση του! Αυτό μπορεί να είναι υπέροχο στην αρχή της σχέσης, όμως οι συνεχόμενοι διαπληκτισμοί που ο Υδροχόος δεν μπορεί να αφήσει πίσω του, γίνονται καταστροφικοί για τη σχέση με τον καιρό.

Ιχθύες
Μαραζώνεις ακόμα για έναν πρώην; Τότε ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων, των οποίων η αυτοθυσία δεν τους επιτρέπει να βάλουν τέλος σε μία κακή σχέση. Ένας Ιχθύς διαλέγει συνεχώς συντρόφους που τον χρησιμοποιούν, με αποτέλεσμα να παραμένει ελεύθερος ξανά και ξανά.


Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.