Απόκτησε τα sexy χείλη που ονειρεύεσαι με 5 βήματα

Βλέπεις τα χείλη σου και δεν είναι αυτό που θα ήθελες; Θα προτιμούσες πιο… ζουμερά και θελκτικά χείλη; Απόκτησέ τα με αυτά τα απλά βήματα!
1. Κάνε προετοιμασία

Μπορεί να σου φαίνεται περιττό, όμως είναι απολύτως βασικό βήμα: ενυδάτωσε τα χείλη σου πριν φορέσεις το κραγιόν σου. Άπλωσε ένα lip balm με ενυδατικούς παράγοντες που θα προστατέψει τα χείλη, θα τα κάνει να δείχνουν πιο ζουμερά και θα εξασφαλίσει την απαλότητά τους, ώστε να έχεις την τέλεια βάση για να απλώσεις το κραγιόν.


2. Σχήμα και μέγεθος

Κοίταξε στον καθρέφτη και χαμογέλασε, σφίγγοντας τα χείλη σου για να δεις πού ακριβώς χρειάζονται διόρθωση με το μολύβι. Ξεκίνα από την εξωτερική γωνία, βάζοντας το μολύβι ελάχιστα πιο έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σου. Έτσι, θα τα κάνεις να δείχνουν πιο γεμάτα και συμμετρικά αλλά με φυσικό τρόπο, plus θα είσαι σίγουρη πως το κραγιόν σου δεν θα «γλιστρίσει».


3. Εφαρμογή

Χρησιμοποίησε ένα τετράγωνο πινέλο για τα χείλη. Αυτό το σχήμα είναι ιδανικό για να έχεις απόλυτη ακρίβεια αλλά και για να «χτίσεις» την ένταση του χρώματος.


4. Κάντο να κρατήσει

Αν το κραγιόν σου δεν είναι long lasting αλλά θέλεις να γλιτώσεις από το άγχος του ρετούς, έχεις τρόπο να το κάνεις εσύ. Πέρνα πάνω από το κραγιόν το αντίστοιχο μολύβι χειλιών- αυτό είναι ένα τρικ που δεν θα σε προδώσει ποτέ.


5. Gloss για το τέλος

Ένα lip gloss με έντονη λάμψη θα κάνει τα χείλη σου να δείχνουν πολύ ζουμερά. Επίλεξε lip gloss με ένα ντελικάτο shimmer γιατί αντανακλούν υπέροχα το φως και κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα.

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.