Δύσκολες ώρες για Έλληνα τραγουδιστή! Ο θάνατος που τον συγκλόνισε (photo)

Η ανάρτηση του στα social media.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ο οποίος έχασε τον αγαπημένο του θείο, με συνέπεια ο ίδιος και η οικογένειά του να βυθιστούν στην θλίψη.


Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα κείμενο εκφράζοντας την στεναχώρια του, για την απώλεια του θείου του.

“Αυτή η Κυριακή έμελλε να μας δώσει μια τεράστια στεναχώρια. χάσαμε εντελώς ξαφνικά έναν αγαπημένο μας θείο. Πολύ νέο και σε μια φάση της ζωής του που θα έπρεπε να ξεκουραστεί και να απολαύσει επιτέλους τους κόπους του, τα παιδιά του και όσα έφτιαξε με τα χρυσά του χέρια. Έναν άνθρωπο που αγαπούσαμε όλα τα παιδιά γιατί είχε τον μαγικό τρόπο να μας πλησιάζει, με ευγένεια καλοσύνη διακριτικότητα και κυρίως αγάπη. Έφυγε όρθιος και συνεπής σε αυτό που έκανε σε όλη του τη ζωή. να εξυπηρετεί, να βοηθά, και ποτέ να μην επιβαρύνει τους γύρω του.

Θείε Γιώργο θα είσαι πάντα μέσα μας. θα σε αγαπάμε και θα σε κρατάμε ζωντανό στις καρδιές και στις αναμνήσεις μας. Είμαστε όλοι ευλογημένοι και τυχεροί που έχουμε γονείς και θείους που μας έδωσαν τόση αγάπη. Ο πόνος είναι μεγάλος. άλλο τόσο μεγάλη όμως είναι και η υπερηφάνεια που υπήρξες οικογένεια μας. καλή σου ξεκούραση θείε μου”, έγραψε χαρακτηριστικά.


Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.