Μωρό ενός έτους πνίγηκε στο μπάνιο ενώ η μαμά του είχε εpωτικό ραντεβού στο διπλανό δωμάτιο!

Κοριτσάκι ενός έτους πέθανε όταν η μητέρα της την άφησε στο μπάνιο, ενώ πήγε να κάνει σ3ξ στο δίπλα δωμάτιο, όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας.
Η μικρή Αλεξάνδρεια Κλαρκ βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα όπου είχε μείνει με τις δύο αδελφές της από τη μητέρα της Αμάντα Αν Κλαρκ.

Η Αλεξάνδρεια θα έκλεινε τα δύο την Παρασκευή, αποκάλυψε η αστυνομία του Wise County, στο Τέξας.

Οι γείτονες είπαν ότι άκουσαν την μητέρα να ουρλιάζει «ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ»αμέσως μόλις βρήκε την μικρή Αλεξάνδρεια.

Ο σερίφης Λέιν Έικιν είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπιζε μια τέτοια περίπτωση, σύμφωνα με το News8.

Η μητέρα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν με «σύντροφο» στο διπλανό δωμάτιο.


Ο σύντροφος που βρέθηκε στο σπίτι από την αστυνομία ανέφερε ότι ήταν εκεί μετά από μία κλήση για σ3ξ(one night stand) και ότι όταν έφτασε η μητέρα έπαιζε στο σαλόνι με τις μικρές προτού να τις βάλει στο μπάνιο.

Το μεγαλύτερο παιδί, έξι ετών, πήγε να πάρει τη μητέρα της όταν κατάλαβε ότι το μωρό σταμάτησε να αναπνέει και εκείνη είπε στην αστυνομία ότι η 3χρονη αδελφή της την είχε σπρώξει κάτω από το νερό.

Ο Σερίφης Έικιν είπε: «Φυσικά, η μικρή 3χρονη δεν είχε ιδέα για το τι ήταν όλο αυτό που συνέβη, και για το ποιες θα είναι οι συνέπειες από αυτήν την πράξη της.»

Η μητέρα Αμάντα Αν Κλαρκ κρατείται με την κατηγορία για εγκατάλειψη και έκθεση σε κίνδυνο παιδιού με εγγύηση 100.000 δολάρια.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.