Κύριε Τσίπρα, μιλήστε επιτέλους για τις offshore της Αυγής και τα «θαλασσοδάνεια» του ΣΥΡΙΖΑ!

Γιατί η κυβέρνηση του δήθεν «ανένδοτου» κατά της Διαπλοκής δεν λέει λέξη για τους μετόχους – «σκιές» της Αυγής – Τι δήλωσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ - Θα ανοίξουν, επιτέλους, τα στόματα;
Το Newsbomb.gr έχει επανειλημμένα στηλιτεύσει τη «σιγή ασυρμάτου» που τηρεί το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας  με το να επιμένει και να μη βγάζει... άχνα για τα ονόματα και τις διευθύνσεις που κρύβονται πίσω από την εταιρεία που συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εφημερίδας «Αυγή».
Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr στις 11/10/2016
Δυστυχώς, για πολλοστή φορά, η κυβέρνηση επιλέγει το νόμο της «ομερτά», αλλά τα γεγονότα την προλαβαίνουν.
Χθες, Πέμπτη (17/11/2016) ανήμερα της 43ης επετείου του Πολυτεχνείου, κατέθεσε ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής για τα «θαλασσοδάνεια» των κομμάτων και των ΜΜΕ ο οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Δαρειώτης.
Ο ίδιος, ενώ ερωτήθηκε πολλές φορές από τους βουλευτές της Επιτροπής αναφορικά με το θέμα των δανειοδοτήσεων του κόμματος, το status quo της «Αυγής» αλλά και την περίεργη ιστορία με το ακίνητο της Κουμουνδούρου, το οποίο φαίνεται ότι είχε περιέλθει στην κυριότητα του ΣΥΡΙΖΑ το 2016 με αδιαφανή μέσα, δεν είπε ούτε λέξη!
Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν βάσει της κατάθεσης του κ. Δαρειώτη, ο ΣΥΡΙΖΑ συνήψε δάνειο το 2014, με υπόσχεση εμπράγματης εγγύησης ένα ακίνητο το οποίο κατά το χρόνο που το δήλωνε είναι βέβαιο ότι δεν το είχε στην κυριότητα του και το οποίο υπό πολύ περίεργες και αδιαφανείς συνθήκες φαίνεται να επιχειρήθηκε να έρθει στην κυριότητά του.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ήδη «φέσια» προς τις τράπεζες, η Κουμουνδούρου ζητούσε επιπλέον χρήματα και μάλιστα κατά παράβαση των κανόνων δανειοδότησης που διέπουν τη σχέση των τραπεζών με νομικά πρόσωπα!

Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.