Νέο make up trend: Μετά το contouring έρχεται το non-touring

Έπειτα από μια περίοδο εμμονής με το contouring τα ηνία στο μακιγιάζ έχει αναλάβει τον τελευταίο καιρό το non-touring. Παρόμοιο με την τάση του baby face, το non-touring προβάλλει το φρέσκο, υγιές δέρμα με τα ελαφρώς τονισμένα χαρακτηριστικά.
Και ενώ το contouring απαιτούσε στρώσεις foundation, ρουζ, bronzer και πιθανώς την αποστήθιση κάποιου YouTube tutorial, αυτή η νέα επιλογή φωτισμού του προσώπου μας απαιτεί μόνο μία ενυδατική κρέμα, ίσως κάποιες φορές με χρώμα, και ένα καλό highlighter για να δώσετε λάμψη.Στόχος του non-touring-makeup είναι να αναδείξουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις. Συνεπώς ξεφεύγουμε εντελώς από τα αυστηρά περιγράμματα, τις σκιές και γενικώς οτιδήποτε έντονο που φαντάζει μη φυσικό και «ξένο». Βέβαια μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα επίπεδα τονισμού πειραματιζόμενες ανάλογα με τις περιστάσεις και τις ώρες της ημέρας.

Μοντέλα όπως η Gigi Hadid και Kendall Jenner αποτελούν τα κύρια παραδείγματα των σταρ που έχουν υιοθετήσει αυτό το look. Με το non-touring όχι μόνο θα νιώσετε ότι το πρόσωπό σας μπορεί να αναπνεύσει, αλλά επίσης θα ενθουσιαστείτε με την απλότητα της τεχνικής. Δεδομένου ότι αποσκοπούμε σε μια φυσική εμφάνιση, μια ενυδατική κρέμα με λίγο χρώμα ή μια κρέμα BB θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αντί ενός έντονου καλυπτικού.Αν έχετε προβληματικό δέρμα ή ατέλειες, χρησιμοποιήστε ένα concealer για να τις καλύψετε τοπικά. Το τελευταίο βήμα είναι η λάμψη, η οποία θα πρέπει να δίνεται λαμβάνοντας υπόψη τον τόνο του δέρματος. Αν το δέρμα σας είναι πιο ανοιχτόχρωμο, αναζητήστε ένα highlighter σε αποχρώσεις παγωμένου ροζ, έτσι ώστε να μην κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πορτοκαλί. Αν το δέρμα σας έχει πιο ζεστό ή πιο σκούρο χρώμα, επιλέξτε ένα χρυσο-χάλκινο highlighter.Εφαρμόστε στις περιοχές που φωτίζονται φυσικά, δηλαδή πάνω από τα ζυγωματικά, κάτω από το κόκαλο του φρυδιού, κάτω από τη γέφυρα της μύτης, και στο τόξο που σχηματίζεται στο επάνω μέρος των χειλιών.

 


 
 


 
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.