Νέα Σελήνη στο Σκορπιό: Τώρα πραγματοποιούνται οι ευχές μας

Μια μεταφυσική, μυστηριώδης, σκοτεινή και θετική Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα, για να διευκρινίσει τις πιο παράξενες και μύχιες επιθυμίες μας. Η Νέα Σελήνη των ευχών, των πόθων, των ερώτων και των παθών είναι εδώ και οφείλουμε να την τιμήσουμε για να μας βοηθήσει στα νέα μας ξεκινήματα.
Είναι το πιο όμορφο νέο φεγγάρι του 2016, μην το αφήσετε να περάσει χωρίς να του ζητήσετε να σας βοηθήσει.

Επτά ημέρες βοήθεια

Η επίδραση της Νέας Σελήνης διαχέει τις ευεργεσίες της για όλη την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου που ακολουθεί και καλό είναι να φροντίσουμε αυτή η εβδομάδα να έχει χαρακτήρα θεμελίου. Είναι η στιγμή να ασχοληθούμε με σοβαρότητα και σταθερότητα με τους στόχους μας και τους πόθους μας.

Μια παράξενη μοίρα

Η μοίρα που φιλοξενεί την Νέα Σελήνη, η 7η προς 8η του Σκορπιού δεν είναι εύκολη. Ονομάζεται της ασυνέπειας και εμπίπτει άλλωστε και στο δύσκολο μονοπάτι της λεγόμενης Διακεκαυμένης Οδού, που ξεκινάει από την 20η μοίρα του Ζυγού και τελειώνει στην 10η μοίρα του Σκορπιού. Αυτή θεωρείται η πιο επικίνδυνη περιοχή του ζωδιακού γιατί σχετίζεται με το κάρμα και δίνει έντονα, μοιραία πάθη. Όμως, αν ξέρουμε να προσανατολίσουμε την εσωτερική μας πυξίδα, δεν κινδυνεύουμε.

Η Σελήνη των Ευχών

Αυτό και τίποτα λιγότερο δεν είναι τούτο το σκοτεινό φεγγάρι που θα ζήσουμε την Κυριακή. Είναι ένα φεγγάρι που μπορεί και θέλει να πραγματοποιήσει τους πόθους μας και τις ευχές μας. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είμαστε σοβαροί στο τι ζητάμε από την αργυρή μας δεσμοφύλακα, την Σελήνη. Θέλουμε πραγματικά να κάνουμε σχέση με αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Αν το ζητήσουμε θερμά, η Σελήνη θα μας κάνει το χατίρι και μόνοι υπεύθυνοι αν μετανιώσουμε αργότερα θα είμαστε εμείς οι ίδιοι...

Τα ζώδια που επηρεάζονται

Τα ζώδια του σταθερού σταυρού δέχονται την μεγαλύτερη επίδραση από την Νέα Σελήνη, κυρίως αυτά του πρώτου δεκαημέρου. Οι Υδροχόοι έχουν άμεσες θετικές επιπτώσεις στον επαγγελματικό τους χώρο και μπορούν να τολμήσουν κάτι νέο σε επιχειρηματικό επίπεδο. Οι Λέοντες έχουν πολύ καλή επίδραση σε θέματα οικογένειας, λύνουν παρεξηγήσεις και έρχονται κοντά με ανθρώπους που τους φέρονται με τρυφερότητα και σεβασμό. Οι Ταύροι ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις τους και τις συνεργασίες τους, με πολύ καλή ροή ενέργειας σε αυτά τα θέματα. Και οι Σκορπιοί τέλος επαναπροσδιορίζουν τα θέλω τους, είναι αφάνταστα γοητευτικοί και ξεκινούν από την αρχή την ερωτική ζωή τους.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.