Πες αλήθειες, ακόμα κι αν πονάνε!

Κριέ, σταμάτα να ακούς όλους τους άλλους που σε περιτριγυρίζουν και δώσε για μια φορά στη ζωή σου, σημασία σε αυτό που σου λέει να κάνεις ο εαυτός σου. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσένα το καλό σου. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου!
Ταύρε, το ταίρι σου περνάει αρκετά δύσκολες στιγμές με διάφορα οικογενειακά ζητήματα και έχει αγκιστρωθεί πάνω σου. Τη δεδομένη στιγμή, όμως, δεν είσαι σε θέση να βοηθήσεις κανέναν άλλο παρά μόνο τον εαυτό σου. Μην κάνεις τα προβλήματά του δικά σου.

Δίδυμε, σα να μην μας τα λες πολύ καλά σήμερα! Το τελευταίο διάστημα βλέπεις παντού εχθρούς. Νομίζεις ότι όλοι θέλουν να σε βλάψουν. Ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να δεις καθαρά με αποτέλεσμα να τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο. Τι έχεις πάθει;

Καρκίνε, νιώθεις έτοιμη να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά σου και το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από θετικό για να την πραγματοποιήσεις. Κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να κλείσεις τη συμφωνία που θα σου προκύψει, και θα δεις αμέσως τα οφέλη.

Λέοντα, ορισμένες φορές θες να μοιραστείς τη χαρά σου με μέλη από την οικογένειά σου και λες παραπάνω από όσα θα έπρεπε. Επειδή έχουν τον τίτλο του "οικογενειακού γνωστού" δεν σημαίνει ότι είναι και έμπιστοι. Κράτα και λίγο κλειστό το στόμα σου!

Παρθένε, ο μόνος τρόπος που ξέρεις να αντιμετωπίζεις τα πράγματα είναι με το χαμόγελο, και αν θες τη γνώμη μου, κάνεις την καλύτερη δουλειά. Μην πτοείσαι αν οι άλλοι το περνάνε για αναίσθητη. Αυτός είναι ο τρόπος σου και σε όποιον αρέσει!

Ζυγέ, μάλλον ήρθε η ώρα να πεις κάποιες αλήθειες όσο και αν πονάνε. Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι άνθρωποι, και μάλιστα από το στενό σου περιβάλλον, δεν θα το πάρουν και με πολύ καλό μάτι. Μην πτοείσαι, αυτά προκαλούν οι αλήθειες!

Σκορπιέ, πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις ότι ο άνθρωπος με τον οποίο τσακώνεσαι περισσότερο το τελευταίο διάστημα είναι και αυτός που σε θέλει περισσότερο. Μη γελάς! Μέσα στην ημέρα θα διαπιστώσεις ότι δεν θα μπορεί να κρύβεται για πολύ ακόμα.

Τοξότη, δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος που να βρίσκεται περισσότερο από ότι εσύ στην κοσμάρα του. Όταν μάλιστα βαριέσαι, τότε παίζει να χάνεις κάθε επαφή με το περιβάλλον. Μην μείνεις για πολύ στην κατάσταση φυτού, μπορεί και να σε επηρεάσει!

Αιγόκερε, η εμπιστοσύνη που δείχνεις σε ορισμένα άτομα δεν είναι και το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις. Προσπαθούν να σου αποσπάσουν πληροφορίες για το προσωπικό τους συμφέρον και εσύ δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Πρόσεχε πολύ!

Υδροχόε, όσο δύσκολες και να είναι οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, είσαι από τις λίγες γυναίκες που ξέρεις να τους φέρνεις όλους εκεί που θες εσύ. Ξέρεις να γυρίζεις πάντα την κουβέντα εκεί που θες εσύ και σήμερα αυτό το χάρισμα θα σε βοηθήσει πολύ.

Ιχθύ, δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Μην το σκέφτεσαι καν! Έχεις δώσει το λόγο σου στους φίλους σου ότι θα τους βοηθήσεις και ακόμα και αν σου φαίνεται κουραστικό, πρέπει να το κάνεις. Μην ξεχνάς ότι τα πάντα σε αυτή τη ζωή είναι δανεικά!
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.