Νέα Δημοκρατία: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ειδήσεις για Νέα Δημοκρατία: Σκιώδη κυβέρνηση με σκληρό «man to man» στους υπουργούς ανακοινώνει σήμερα, Παρασκευή (18/11/2016) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θέτοντας τον κομματικό μηχανισμό σε εκλογικό συναγερμό.
Στόχος να υπάρχει στενό πρεσάρισμα την κυβέρνηση αλλά και να εμφανιστεί η ΝΔ πως είναι έτοιμη να κυβερνήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, τα θέματα Ανάπτυξης θα τα χειριστεί η Ντόρα Μπακογιάννη. Στα Οικονομικά παραμένει ο Χρήστος Σταϊκούρας, στο Εσωτερικών θα είναι εκτός απροόπτου ο Μάκης Βορίδης, ενώ ο Γιώργος Κουμουτσάκος θα χειριστεί τα του Εξωτερικών με τη βοήθεια τριών αναπληρωτών, των κυρίων Κεδίκογλου, Αναστασιάδη και Καλαφάτη.
Κριτική στο Εργασίας θα ασκεί ο Γιάννης Βρούτσης με αναπληρωτή τον Θόδωρο Καράογλου, απέναντι στον κ. Τόσκα θα είναι ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, στο Παιδείας, Έρευνας και Τεχνολογίας η Νίκη Κεραμέως, ενώ απέναντι στον κ. Μουζάλα στα θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Παράλληλα, στο Υποδομών θα είναι ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, στο Πολιτισμού η Όλγα Κεφαλογιάννη, στο Ναυτιλίας ο Γιάννης Πλακιωτάκης και στο Τουρισμού ο Μανώλης Κόνσολας.
Μέχρι να ανακοινωθούν και επίσημα τα ονόματα αυτά πάντως ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.