Όταν θέλει να βγαίνει μόνος του με τους φίλους του

Η αλήθεια είναι πως η βραδινή έξοδος «με τα παιδιά» στο μυαλό μιας γυναίκας έχει μια εσάνς από bachelor party. Πάμε, λοιπόν, πίσω στην έξοδο με φίλους. Θέλουν να πουν τα δικά τους. Για το γήπεδο. Για το χρηματιστήριο.
 Για τη δουλειά (που έχουν αλλά έχουν προβλήματα ή ψάχνουν και δεν βρίσκουν). Για άλλη γυναίκα (δεν είναι όλοι παντρεμένοι, σωστά;). Ο δικός σου ίσως θα πει για εσένα.

Και με τούτα και με κείνα, κάποια στιγμή η βραδιά θα τελειώσει και θα γυρίσει σπίτι. Αν είχες κάνει μούτρα ή καυγά πριν φύγει, θα κοιμηθεί στην άλλη άκρη του κρεβατιού χωρίς να ανταλλάξετε λέξη. Αν το πρωί του κάνεις και ανάκριση, για τις επόμενες 3 μέρες θα είστε με μούτρα. Μία έξοδος με φίλους ίσον τρεις μέρες γκρίνια. Ούτε σε αυτόν, ούτε σε εσένα αξίζει. Δεν το ξανασκέφτεσαι;

Αν όντως σε ενοχλεί να βγαίνει μόνος μάθε απλά ότι είναι η κύρια αιτία να αναθεωρήσει για τη σχέση σας ... Σκέψου τα παρακάτω και θα δεις ότι δεν είναι τελικά τόσο τραγικά τα πράγματα:

- Αν το πρωί του κάνεις και ανάκριση, για τις επόμενες 3 μέρες θα είστε με μούτρα.

- Μία έξοδος με φίλους ίσον τρεις μέρες γκρίνια. Ούτε σε αυτόν, ούτε σε εσένα αξίζει. Δεν το ξανασκέφτεσαι;

-Δεν του έχεις εμπιστοσύνη; Αν πιστεύεις πως όταν βρίσκεται μόνος του θα φλερτάρει άλλη, θα πάει με άλλη, αλήθεια, δεν έχει κανένα νόημα να μένεις μαζί του. Αν είναι να το κάνει, θα το κάνει έτσι κι αλλιώς κι ας μην βγει ποτέ βράδυ μόνος.

-Δεν χωνεύεις τους φίλους του;Πιστεύεις πως σε υπονομεύουν; Αυτό είναι κάτι που οφείλεις να διαχειριστείς. Οι άντρες συνήθως έχουν τους ίδιους φίλους από το γυμνάσιο και πιο εύκολα τους μαθαίνεις να φτιάχνουν lemon pie με καραμελωμένα αμύγδαλα, παρά τους αλλάζεις τη γνώμη που έχουν για τους κολλητούς που είναι «αδέλφια». Αν τον παντρεύτηκες ή θέλεις να τον παντρευτείς, τους παντρεύεσαι μαζί του. Τόσο απλά.

-Σε ενοχλεί που σε αφήνει μόνη; Δεν είναι κηδεμόνας σου, σύντροφος είναι. Όταν πάει βόλτα βγες και συ βόλτα με τις δικές σου. Ή δες Grey’s Anatomy που εκείνος το βαριέται. Ή κάνε αποτρίχωση. Ή κοιμήσου. Κάνε κάτι. Ένα βράδυ είναι. Μην κάνεις σαν μωρό. Δεν είστε σιαμαίοι. Ζευγάρι είστε

-Σε ενοχλεί που προτιμά να βγαίνει μαζί τους και όχι μαζί σου. Συζήτα το. Αν θέλεις να σε βγάζει πιο συχνά κι εσένα έξω πες το. Ήρεμα. Για να βγαίνετε έξω οι δυο σας, πρέπει και να περνάτε καλά. Αν αυτό δεν συμβαίνει, είναι ένας ακόμα λόγος να το αποφεύγει και να προτιμά να πίνει μπύρες με τους κολλητούς, όπως έκανε παλιά. Πριν σε γνωρίσει.

-Όσο πιο πολύ πιέζεις κάποιον να μην κάνει κάτι που εσύ δεν θέλεις, τόσο το κάνει. Αν είσαι πιο χαλαρή, είναι και εκείνος. Και μην δημιουργείς δράκους και φαντάσματα στο μυαλό σου, ειδικά αν δεν έχεις συγκεκριμένη αφορμή. Αν είσαι πιο κουλ, θα περνάει καλύτερα μαζί σου. Και ίσως θα του είναι λιγότερο απαραίτητο να βρίσκει ευκαιρίες να βγαίνει χωρίς εσένα.

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.