Ρουβάς -Ζυγούλη: Δες πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά τους! Και πόσο μοιάζει στον Σάκη ο γιος του!

Ημέρα γιορτής η χθεσινή (2 Νοεμβρίου) για την οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Η μεγάλη τους κόρη, η Αναστασία, είχε γενέθλια, «έκλεισε» τα 8, και οι γονείς της τής ετοίμασαν party!
Ο Ρουβάς, περήφανος για την πρωτότοκη κόρη του, αλλά και για την οικογένεια που έχουν αποκτήσει με την Κάτια, ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram: ο Σάκης και η Κάτια ποζάρουν μαζί με τρία μεγαλύτερα παιδιά τους, την εορτάζουσα Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη.
Από τη φωτογραφία απουσιάζει ο Βενιαμίν της οικογένειας, ο μπέμπης που η Ζυγούλη έφερε στον κόσμο τον περασμένο Απρίλιο.«Μέρα γιορτής για την οικογένεια μας. Υγεία , Χαμόγελα και Αγάπη πάντα για την Αναστασία μας» έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα του οικογενειακού ενσταντανέ. Βεβαίως, δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι τα παιδιά του Σάκη και της Κάτιας έχουν μεγαλώσει πολύ από την τελευταία φορά που τους είχαμε δει ξανά όλους μαζί – στη photo που ο Ρουβάς είχε ανεβάσει για να μας ευχηθεί «καλή χρονιά», τον περασμένο Ιανουάριο! Ακόμα εντυπωσιακότερη η διαπίστωση ότι ο Αλέξανδρος, που είναι πλέον 5 χρονών, μοιάζει εκπληκτικά στον μπαμπά του, έστω κι αν έχει τα «χρώματα» της μαμάς του.

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.