Αστρολογικές προβλέψεις : Κριοί και Ιχθύες ψυχραιμία πάνω από όλα

Αναμφίβολα το κλίμα είναι πολύ πιεστικό ειδικά στα επαγγελματικά σας θέματα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις θα πρέπει να χειριστούν καταστάσεις περίπλοκες και να βρουν δίκαιες λύσεις για το σύνολο.
ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ παραγωγική αν την εκμεταλλευτείς όπως πρέπει. Ένα κύμα ενέργειας σε ξεσηκώνει και σε ωθεί να κάνεις πράγματα που οι γύρω σου δεν θα πιστεύουν! Θα νιώσεις μια ανεξήγητη επιθετικότητα η οποία θα σε βοηθήσει εν τέλει να δράσεις πιο αποτελεσματικά σε ότι σε απασχολεί αρνητικά!
Tip: Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Άγχος ~> είναι η λέξη που κυριεύει το είναι σου σήμερα! Relax όμως! Όλα λύνονται, όλα είναι διαχειρίσιμα! Δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να καταλάβουν τις ανάγκες σου αλλά μη σε νοιάζει!
Tip: Προστάτεψε τον εαυτό σου! Μην επηρεάζεσαι από τα συναισθήματα των άλλων!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Είσαι αρκετά γενναιόδωρη σήμερα! Είσαι σε τέτοιο mood που θέλεις να κάνεις τους άλλους να γελάνε! Μετέδωσε την θετική σου ενέργεια όπως μόνο εσύ ξέρεις!
Tip: Focus μόνο στα καλά των ανθρώπων γύρω σου και αυτή η στάση σίγουρα θα σου φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στη ζωή σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα θα θέλεις να κάνεις τα πάντα! Από που να αρχίσεις; Βασικά μετά πράγματα που σε ευχαριστούν! Ακολούθα το ένστικτο σου! Μην αφήνεις κανέναν να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.
Tip: Ζήτα τη συμβουλή από τον πιο κοντινό σου άνθρωπο, που ξέρει τι περνάς!

ΛΕΩΝ: Εμπόδια σου εμφανίζονται από το πουθενά στη ζωή σου και εμποδίζουν την υλοποίηση των στόχων σου! Αυτό πο σίγουρα δεν θέλεις είναι μια επιθετική συμπεριφορά από τους γύρω σου. Θέλεις ηρεμία, δικαιοσύνη και αγάπη. Κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις!
Tip: Αυτά τα χαρακτηριστικά θα σε κάνουν πιο δυνατή και λιγότερο ευάλωτη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σου αλλάζει και είσαι σε τέτοιο mood που θέλεις να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Όμως στάσου! Μην παίρνεις τέτοια φόρα γιατί θα κάνεις λάθη και δεν σε παίρνει. Διότι το οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να σου κόψει τη φόρα!
Tip: Be careful! Κράτα το mood αυτό, σου αρκεί!

ΖΥΓΟΣ: Η ενέργειά σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, που θα την χρειαστείς σήμερα σίγουρα! Αν θέλεις να πετύχεις στις δουλειές που έχεις αναλάβει θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή. Όρεξη να έχεις και όλα θα τα πετύχεις!
Tip: Στάσου στο ύψος σου Ζυγέ! Δείξε τι αξίζεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξει πολλή ένταση και διαμάχη σήμερα! Να είσαι προετοιμασμένη για ότι πρόκειται να συμβεί. Αλλά πρέπει να προσέξεις να μην τα πάρεις όλα προσωπικά! Γιατί το συνηθίζεις άλλωστε. Σκέψου όλες αυτές τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις θα σε κάνουν πιο δυνατή!
Tip: Το να φέρεις την καταστροφή δεν θα σου βγει σε καλό!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν ξέρεις τι σου γίνεται Τοξοτάκι! Πως περιμένεις να σε καταλάβουν οι άλλοι λοιπόν; Κάνε ξεκάθαρες τις σκέψεις σου. Δεν είναι αδυναμία αυτό, είναι ανάγκη σου πια. Βάλε στην άκρη αυτόν τον εγωισμό σου!
Tip: Να είσαι ανοιχτόμυαλη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπάθησε να μην είσαι ανυπόμονη! Η σημερινή ημέρα είναι πιθανό να σου δημιουργήσει ένταση από το πουθενά. Να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς. Πήγαινε με το ρεύμα, όπως πάνε τα πράγματα.
Tip: Αν θέλει να έχεις καλά αποτελέσματα καλό είναι να κάνεις υπομονή και να έχεις επιμονή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μείνε ουδέτερη στις καταστάσεις που θα προκύψουν μέσα στην ημέρα. Μην δίνεις βάση γιατί δεν σε αφορά. Αν σου ζητηθεί η γνώμη οκ τότε μπορείς να μιλήσεις. Αλλιώς μείνε μακρυά γιατί εσύ θα την πληρώσεις!
Tip: Κατά τα άλλα όλα καλά!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις αστείρευτη ενέργεια! Όμως προσοχή πως θα την χρησιμοποιήσεις! Με μέτρο. Μην παίρνεις φόρα και δεν ξέρεις τι κάνεις. Γιατί αν κάνεις λάθος αρχή μετά θα πάει όλο λάθος. Είναι σημαντικό να έχεις επίγνωση της κατάστασης και να ελέγχεις τα συναισθήματά σου και τις κινήσεις σου.
Tip: Μην είσαι τόσο παρορμητική! Αυτό μόνο!
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.