Θες να σε λατρεύει; Έτσι θα το καταφέρεις!

Πόσο καλά ξέρεις να παίζεις το παιχνίδι του έρωτα; Το να αγαπάς τον καλό σου δεν φτάνει, ή για να λέμε την αλήθεια, δεν είναι καθόλου αυτό το θέμα! Το θέμα είναι να τον καταφέρεις αυτός να είναι τρελός για σένα. Γιατί όχι; Το αξίζεις!
Πώς θα το καταφέρεις όμως; Πώς θα τον κάνεις να σε λατρεύει; Υπάρχουν τρόποι για να το καταφέρεις! Πώς δηλαδή μπορούν «κάποιες»; Μπες στο κλαμπ των επιτυχημένων γυναικών με απλές κινήσεις.

Μην τον κυνηγάς. Ποτέ. Για κανέναν λόγο

Παλιό αυτό το κόλπο και μην το προσπερνάς καθόλου. Όταν ένας άντρας νιώθει ότι σε έχει, ότι τον θες σας τρελή, θα αράξει στην ασφάλειά του. Μην του κάνεις το χατίρι! Κράτα χαρακτήρα, πόζα, αποστάσεις. Μπορείς να τα καταφέρεις. Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις.

Δώσε του έρωτα

Πολύ έρωτα. Οι άντρες τρελαίνονται για θερμές γυναίκες. Άλλωστε, είναι κάτι που θέλεις κι εσύ, έτσι δεν είναι; Δώσε στον καλό σου άφθονες ποσότητες έρωτα και θα σε λατρέψει απίστευτα.

Χαμογέλα συχνά

Το χαμόγελο είναι ένα βαρύτατο αφροδισιακό φίλτρο. Το να έχει ένας άντρας δίπλα του μια γυναίκα που δεν σκάει το χειλάκι της, δεν είναι κατάσταση που θα κρατήσει πολύ. Άλλαξε attitude προς το πιο φωτεινό και θα δεις πόσο θα σε λατρέψει ο καλός σου.

Μάθε να χορεύεις

Είναι πολύ ερωτικό πράγμα ο χορός . Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και μάθε να χορεύεις like a pro! Θα τον σέρνεις μέσα στον υπνωτικό σου αισθησιασμό, είναι σίγουρο και δοκιμασμένο.

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου

Όσο περισσότερο φροντίζεις τον εαυτό σου με το να μαθαίνεις πράγματα και να ομορφαίνεις, να αποκτάς χόμπι, να βελτιώνεσαι, τόσο θα τρέχει ξωπίσω σου! Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν είσαι σε μια σχέση είναι να χαλαρώσεις και να θεωρείς τα πράγματα δεδομένα. Δεν είναι. Δες πώς θα γίνεις το καλύτερο που μπορείς πρώτα για σένα και μετά για τον καλό σου.

Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.