Με αυτά τα κόλπα μπορείς να στεγνώνεις πιο γρήγορα τα μαλλιά σου

Μπορεί το καλοκαίρι να βγαίνεις συχνά από το σπίτι με φρεσκολουσμένα μαλλιά που δεν έχουν προλάβει εντελώς να στεγνώσουν, αλλά τον χειμώνα δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι παρόμοιο μιας και είναι πολύ πιθανό να κρυώσεις για τα καλά.
Για να μην κάθεσαι όμως με τις ώρες να προσπαθείς να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με το σεσουάρ, μια καλή ιδέα είναι να ρίξεις μια ματιά σε ορισμένα τρικς που θα επισπεύσουν τη διαδικασία. Δοκίμασέ τα και θα δεις πως έχουν αποτέλεσμα.

1. Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις το conditioner σου

Μπορεί να μην το είχες ακούσει ξανά, αλλά το conditioner σου βοηθάει τα μαλλιά σου να στεγνώνουν πιο γρήγορα. Χτένισε καλά τα μαλλιά σου με μία χτένα με αραιά δοντάκια πριν εφαρμόσεις το μαλακτικό σε όλα τα σημεία και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

2. Προτίμησε μία μαλακή πετσέτα με μικροΐνες

Η μαλακή υφή της συγκεκριμένης πετσέτας θα απορροφήσει διπλάσιο ποσοστό υγρασίας από μία κανονική, ενώ θα μειώσει το φριζάρισμα στα μαλλιά σου. Ποιος ο λόγος, λοιπόν, να μην τη δοκιμάσεις;

3. Μπορείς να ασχοληθείς με την υπόλοιπη beauty routine σου

Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά πριν πάρεις στα χέρια σου τη βούρτσα και το σεσουάρ. Οπότε για να κερδίσεις χρόνο, μπορείς να ασχοληθείς με το μακιγιάζ σου.

4. Στέγνωσε τα μαλλιά σου με τα δάχτυλα πριν χρησιμοποιήσεις βούρτσα

Είναι αρκετά χρονοβόρο το να στεγνώνεις με βούρτσα και σεσουάρ τα βρεγμένα μαλλιά σου. Γι’ αυτό θα πρέπει αρχικά, να δοκιμάσεις να τα στεγνώσεις με το σεσουάρ και τα δάχτυλά σου. Εστίασε περισσότερο στις ρίζες και συνέχισε προς τις άκρες.

5. Να επιλέγεις τα κατάλληλα προϊόντα και εργαλεία για τον τύπο των μαλλιών σου

Μία κεραμική κυκλική βούρτσα επιτρέπει στον αέρα του σεσουάρ να περνάει από μέσα κι έτσι τα μαλλιά σου στεγνώνουν πιο γρήγορα. Αν τα μαλλιά σου είναι πυκνά και η τρίχα αρκετά χοντρή, μπορείς να τα χωρίσεις σε 4 διαφορετικά μέρη, ώστε να κάνεις πιο εύκολη τη διαδικασία. Επιπλέον, καλό είναι να προμηθευτείς κάποια προϊόντα κατά της θερμότητας, όπως και ένα primer που θα εφαρμόζεις στα μαλλιά σου πριν τα στεγνώσεις.Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.