Σου αρέσει ο γείτονας; Με αυτά τα κόλπα θα τον φέρεις κυριολεκτικά δίπλα σου!

Δεν θυμάσαι πότε ακριβώς πρόσεξες τον γείτονα από την απέναντι πολυκατοικία και βρέθηκες να ξεροσταλιάζεις στο μπαλκόνι ανεξαρτήτως καιρού.

 Ξαφνικά σε έπιασε η προκοπή να ανανεώσεις τη βεράντα, να ασχοληθείς με τα φυτά και απλώνεις μπουγάδα σχεδόν καθημερινά. Τον έχεις πιάσει με την άκρη (πάντα) του ματιού σου να σε κοιτάει, έχεις βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει ‘πρόσωπο’ (τσάμπα ξενυχτούσες με το μάτι γαρίδα) και νιώθεις να υπάρχει αυτό το ‘κάτι’. Ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνησή σου.

Χαμογέλασέ του

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα χαμόγελο; Την επόμενη φορά που θα βγεις έξω τάχα μου για να ποτίσεις τα λουλούδια, ρίξε κι ένα χαμόγελο. Αν δεν σου ανταποδώσει, προσποιήσου ότι σε τύφλωσε ο ήλιος και μην προχωρήσεις στα παρακάτω βήματα.Πες μία καλημέρα

Αν τα μπαλκόνια σας είναι κοντά και η ενοχλητική κυρία με τις γάτες λείπει, έχεις το πεδίο ελεύθερο να τον καλημερίσεις – ειδικά αν έχουν προηγηθεί και χαμόγελα. Αυτή η κίνηση θα σπάσει τον πάγο και μπορεί να οδηγήσει σε μία πρώτη κουβέντα.

Μην βγαίνεις έξω με τις πιτζάμες

Εμφανίσεις με πιτζάμες, πετσέτες στο κεφάλι και λοιπά μπικουτί απαγορεύονται δια ροπάλου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα βγεις στη βεράντα σαν να πηγαίνεις στο Μέγαρο. Αρκεί να είσαι ο (περιποιημένος) εαυτός σου.

Συνάντησέ τον στην είσοδο

Μέχρι τώρα θα έχεις μάθει τα ωράριά του. Αν λοιπόν είσαι διατεθειμένη να κάνεις την κίνηση ματ, δεν έχεις παρά να στήσεις ένα τυχαίο ραντεβού στην είσοδο της πολυκατοικίας. Αν τα σχέδιά σου πάνε κατ΄ευχήν, ξεκίνα μία χαλαρή συζήτηση και πέτα του το μπαλάκι.


Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.