Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα..!

Κριέ, προβλήματα από εδώ, ένας μικρός χαμός από την άλλη, όμως εσύ δεν χάνεις την όρεξή σου για νέες ερωτικές περιπέτειες. Κάποιος σου έχει τραβήξει την προσοχή και δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσεις να σου φύγει είτε είσαι ελεύθερη είτε… όχι.
Ταύρε, με το μοιρολόι και τα κλάματα δεν λύθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα. Τόσο η οικογένεια όσο και ο σύντροφός σου σε στηρίζουν για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μη σε φοβίζει η αποτυχία, παρά μόνο η αδράνεια!


Δίδυμε, είσαι αντίθετη με τις επιλογές που κάνει η οικογένειά σου και προσπαθείς να τις αλλάξεις. Έχεις σκεφτεί όμως ότι μπορεί να τους αρέσει αυτό που κάνουν; Στην τελική έτσι όπως δεν τους πέφτει λόγος για τη ζωή σου έτσι δεν πέφτει και για εσένα για τη δική τους.


Καρκίνε, τα οικονομικά σου δείχνουν να πηγαίνουν καλά και οι αποταμιεύσεις που έκανες εδώ και τόσο καιρό μάλλον έχουν αρχίσει να πιάνουν τόπο. Καλό θα ήταν βέβαια να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα γατί δεν είναι δύσκολο να μείνεις στον άσσο.


Λέοντα, μη μου το παίζεις ανήξερη εμένα γιατί το ξέρουμε ότι δεν είσαι. Το ταίρι σου σε υποψιάζεται για… διάφορα μιας που το μάτι σου όλο παίζει. Από το να παριστάνεις τον οσιομάρτυρα κοίτα καλύτερα να κάτσεις ήσυχα γιατί μετά δεν ξέρω πως θα ξεμπερδέψεις.


Παρθένε, η διαδικασία είναι απλή και κατανοητή, τουλάχιστον για τους περισσότερους. Όταν κάνουμε λάθη πρέπει να είναι εμφανής η μετάνοιά μας. Δεν σου είπα να κάνεις επικλήσεις αλλά μια συγγνώμη δεν βλάπτει. Βάλε και λίγο στην άκρη τον εγωισμό.


Ζυγέ, είπαμε να είσαι αποφασιστική, να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου αλλά εσύ παιδί μου έχεις φτάσει στο άλλο άκρο. Έχεις πειστεί ότι έχεις τουλάχιστον το αλάθητο του Πάπα και δεν δέχεσαι συμβουλές από κανέναν. Όταν βρεις χρόνο ξεκαβάλα από το καλάμι!


Σκορπιέ, έχεις βρει το αδύνατο σημείο πολλών ανθρώπων και έχεις μάθει να τους χειρίζεσαι καταλλήλως. Το θράσος σου έχει αποδειχτεί σωτήριο μέχρι τώρα μιας που καταφέρνεις ό, τι βάλεις στο μυαλό σου. Πρόσεχε όμως γιατί δεν θα το ανεχτούν πολλοί!


Τοξότη, μια συνάντηση που θα γίνει σήμερα θα σε κάνει να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Ο έρωτας όχι μόνο σου χτυπάει την πόρτα αλλά κοντεύει να στη γκρεμίσει. Μην κάνεις το λάθος και διστάσεις. Αυτός ο έρωτας είναι σίγουρο πως θα σε ανανεώσει.


Αιγόκερε, με εσένα που έχω μπλέξει το μόνο που μπορώ να πω είναι: «τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου». Έχεις χάσει τη μπάλα στα επαγγελματικά και δεν ξέρεις ποιον να κατηγορήσεις γι' αυτό. Εγώ έχω μια ιδέα. Τι λες για τον εαυτό σου;


Υδροχόε, ποιος σου είπε ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι όλο τον κόσμο; Δεν έχεις ακούσει ότι πρέπει να κάνεις επιλογές ακόμα και ανάμεσα στους συναδέλφους σου; Πρόσεξε τι λες σε ορισμένους ανθρώπους γιατί ετοιμάζεται να σου έρθει πισώπλατη μαχαιριά.


Ιχθύ, πάρα τις προσπάθειές που καταβάλεις για να μην αφήσεις κανέναν να δει την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου σήμερα δεν βλέπω να τα καταφέρνεις. Ακόμα όμως και να γίνει κάτι τέτοιο, θα διαπιστώσεις ποιοι είναι αυτοί που θα σταθούν δίπλα σου.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.