Μία γυναίκα στη Νέα Ζηλανδία ήθελε να καλέσει βοήθεια χρησιμοποιώντας καπνό και έβαλε φωτιά σ' όλο το νησί. Πάντως τα κατάφερε, τη βρήκαν

Μια ναυαγός σε κάποιο νησί της Νέας Ζηλανδίας θέλησε να καλέσει σε βοήθεια, προκειμένου να την εντοπίσουν, χρησιμοποιώντας καπνό και τελικά έκαψε όλο το νησί.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα παγιδεύτηκε σε νησί στον κόλπο Hauraki και για να τραβήξει την προσοχή του λιμενικού έβαλε φωτιά, για να εκπέμψει SOS.

Ωστόσο, λόγω των ισχυρών ανέμων, η φωτιά εξαπλώθηκε σε λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα να καεί ολόκληρο το νησί.

Η 30χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ώκλαντ, ενώ είναι άγνωστο το πως βρέθηκε στο νησί. Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα είχε παγιδευτεί από τη Δευτέρα στο νησί Brown και προσπάθησε να πολλές φορές να καλέσει σε βοήθεια ανάβοντας μικρότερες φωτιές, χωρίς όμως αποτέλεσμα.Όλα αυτά μέχρι σήμερα, που αποφάσισε να ανάψει μια μεγαλύτερη φωτιά καίγοντας περισσότερα από 130 στρέμματα γης.

Στο σημείο έφτασε το λιμενικό και η πυροσβεστική που προσπάθησε να περιορίσει την πυρκαγιά, που είχε βγει εκτός ελέγχου. Στο σημείο, επιχείρησαν περισσότεροι από 30 πυροσβέστες, ενώ οι αρχές έκαναν λόγο για οικολογική καταστροφή.Το νησί είναι γνωστό και ως Motukorea, είναι ηφαιστιογενές και αποτελεί καταφύγιο για το απειλούμενο είδος πουλιού Βουνοσφυριχτής της Νέας Ζηλανδίας .

 

 

 
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.