Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδια

Όλες έχουμε ένα μοναδικό χάρισμα που μας κάνει προσιτές, ελκυστικές και ιδιαίτερα αισθαντικές ως γυναίκες... Πολλές φορές μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να διακρίνουμε ποιο είναι το δυνατό μας σημείο, το οποίο και θα μας βοηθήσει να έλξουμε κοντά μας τον άντρα που ποθούμε... Οι ανασφάλειες μας κάνουν πολλές φορές να χάνουμε την θηλυκότητά μας ή να μην μπορούμε να αναδείξουμε το πραγματικά «δυνατό» μας σημείο, το οποίο και θα μας κάνει να νιώσουμε μοναδικές, έχοντας πολλές κατακτήσεις! Η αστρολογία για μία ακόμα φορά μας βοηθά να ξεχωρίσουμε, να νιώσουμε και πάλι όμορφες, να κατανοήσουμε αυτό το μεγάλο μας «ατού» της προσωπικότητας και της εμφάνισής μας, που θα μας κάνει να νιώσουμε πιο σίγουρες για τον εαυτό μας.

Διάβασε το ζώδιο σου, και το ζώδιο στο οποίο ανήκει η Αφροδίτη σου και αναγνώρισε το δικό σου «δυνατό» σημείο για να μπορείς να έλξεις κοντά σου τον άντρα που θέλεις! Αν δεν γνωρίζεις σε ποιο ζώδιο έχεις την Αφροδίτη , δες εδώ τον αστρολογικό σου χάρτη >

Είναι ένα από πιο δικά σου πρόσωπα, το ταίρι σου, ο καλύτερός σου φίλος, το παιδί σου, αλλά μερικές φορές δεν τον αναγνωρίζεις. Συμπεριφέρεται με ένα τρόπο σαν να μην είναι πια ο εαυτός του. Και ούτε καν η αστρολογία δείχνει να σε διαφωτίζει.

Πώς είναι δυνατόν ένας δυναμικός Κριός, π.χ., να γίνεται αναποφάσιστος, λες και έχεις να κάνεις με κανένα Ζυγό; Ή ένας θεωρητικά αυτοκυριαρχημένος Αιγόκερως να σου… κλαψουρίζει σαν κυκλοθυμικός Καρκίνος; Και όμως είναι. Γιατί πολλές φορές τα ζώδια εκδηλώνονται σαν τα ακριβώς αντίθετά τους στον ζωδιακό κύκλο, και μάλιστα υιοθετώντας τα χειρότερα χαρακτηριστικά του απέναντι ζωδίου. Αν το ψάξεις, θα δεις ότι και με εσένα συμβαίνει αυτό, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, κάνοντας τους δικούς σου να μη σε αναγνωρίζουν.

Να λοιπόν πώς μπορείς να ερμηνεύεις αυτές τις ασυνήθιστες συμπεριφορές των αγαπημένων σου και πώς μπορείς να τους συμπεριφερθείς, ανάλογα με το ζώδιό τους!

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός έχει περίσσευμα ενέργειας, αλλά συχνά τη διοχετεύει με λάθος τρόπο. Θέλει διαρκώς να ξεκινά καινούργια πράγματα ή να αναβιώνει καταστάσεις που έδειχναν να έχουν τελειώσει, ενώ έχει διαρκώς την ανάγκη να προχωρήσει σε κάτι νέο. Χρειάζεται συνέχεια να τον ενθαρρύνουν, διαφορετικά μπορεί να κυριευτεί από αβεβαιότητα και κατάθλιψη. Όταν για κάποιο λόγο φοβάται να δράσει ή έχει δεχτεί κάποια επίθεση, υπάρχει πιθανότητα να παρουσιάσει όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Ζυγού: αναποφασιστικότητα, ανησυχία, αδράνεια, έλλειψη ενθουσιασμού και ένα αδιάκοπο «ναι, αλλά…» σαν απάντηση για τα πάντα. Και εκείνο που χρειάζεται σαν υποστήριξη, είναι να τον διαβεβαιώνεις διαρκώς ότι μπορεί να τα καταφέρει και ότι απλώς χρειάζεται να κάνει εκείνο που νομίζει σωστό. Από την άλλη, αν ήταν να κρατούσε κάποιο χαρακτηριστικό του Ζυγού, ο οποιοσδήποτε Κριός θα ωφελούνταν από λίγη διπλωματία, ώστε και να είναι ο εαυτός του και να μη γίνεται δυσάρεστος.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος κατά βάθος είναι μοναχικός τύπος και προτιμά να επικοινωνεί με τη Φύση. Έχοντας τόσο στενή σύνδεση με την ενέργεια της Γης, μπορεί να θεραπεύσει τους άλλους μέσα από αυτήν. Ίσως να φαίνεται νωθρός, αλλά χρειάζεται χρόνο για να νιώσει ασφαλής προτού να ανοιχτεί. Έχει τάση να μην καταναλώνει περισσότερη ενεργητικότητα από το αναγκαίο και εκτιμά το… ραχάτι. Όταν αισθάνεται αστάθεια, αβεβαιότητα ή ανασφάλεια ή έχει χάσει κάτι πολύτιμο, μπορεί να πάρει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού. Να εξοργίζεται, να κακιώνει, να κατηγορεί, να γίνεται πικρόχολος και εκδικητικός. Για να τον επαναφέρεις στο κέντρο της καρδιάς του, πρότεινέ του να κάνετε μαζί έναν περίπατο στο πάρκο, να περάσετε μια μέρα στην εξοχή, να του κάνεις ή να του κάνουν ένα χαλαρωτικό μασάζ, να φάτε ένα ωραίο γεύμα. Παρόλα αυτά, από τον Σκορπιό ο Ταύρος μπορεί να δανειστεί το βάθος του συναισθήματος, ώστε να αισθάνεται αληθινά ασφαλής με τους ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος έχει μια δυσκολία στο να συνδέσει τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου του. Όταν κυριαρχεί το ορθολογιστικό αριστερό ημισφαίριο, σκέφτεται και μιλά καταπληκτικά. Όταν επικρατεί το διαισθητικό δεξί μέρος του εγκεφάλου, είναι σαν να… μπλοκάρεται και να μην ξέρει πώς να επικοινωνήσει. Χρειάζεται να αποδεχτεί και να εκφράσει την ευφάνταστη, δημιουργική πλευρά του. Όταν ο Δίδυμος δυσκολεύεται να σκεφτεί ή να επικοινωνήσει, αρχίζει να θυμίζει τη χειρότερη πλευρά του Τοξότη. Έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του, δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγηθεί, κάνει εξυπνακίστικο πνεύμα εις βάρος των άλλων, δείχνει τάσεις φυγής κλπ. Για να τον επαναφέρεις στο κέντρο της καρδιάς του, ζήτησέ του να σου πει τι έχει ακούσει για κάποιο άσχετο γεγονός της επικαιρότητας, αν διάβασε κάτι ενδιαφέρον πρόσφατα ή απλώς μπες στο ζουμί και ρώτα τον ευθέως τι τον απασχολεί. Πάντως, από τον Τοξότη ο Δίδυμος μπορεί να δανειστεί την ευρύτητα του πνεύματος, για να επικοινωνεί με ουσιαστικότερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος από τη φύση του βιώνει τα συναισθήματά του σαν κύματα στη θάλασσα, με διαρκή πάνω και κάτω. Γι’ αυτό και θέλει τον χρόνο του να ξανανεβεί, όταν πέφτει. Αυτό το ζώδιο πρέπει να μάθει να νταντεύει μόνο του τον εαυτό του. Διαφορετικά, αναζητεί κάποιον άλλο να παίξει τον γονιό του και αναπτύσσει κτητικά συναισθήματα απέναντί του. Όταν αισθάνεται ότι δεν τον αγαπούν αρκετά, υιοθετεί τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Αιγόκερω: πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά, παραπονούμενος πως έχει ένα σωρό υποχρεώσεις να διεκπεραιώσει ή τον πιάνει η απαισιοδοξία για το μέλλον. Για να τον επαναφέρεις στα συγκαλά του, αγκάλιασέ τον στοργικά, ρώτα τι τον στενοχώρησε, άκουσε και μην υποτιμήσεις τη σοβαρότητα που έχουν για εκείνον τα προσωπικά του δράματα. Εκείνο που θα ωφελούσε τον Καρκίνο, θα ήταν να δανειστεί από τον Αιγόκερω την υπευθυνότητά του στο να καλύπτει τις ανάγκες του εσωτερικού του παιδιού.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων εμφανίζεται προς τα έξω πολύ πιο σπουδαίος απ’ όσο νιώθει μέσα του. Αυτή η εικόνα του είναι αρκετά εύθραυστη. Χρειάζεται μπόλικο θάρρος και ενέργεια για να ακτινοβολεί τόσο, και πολλή αγάπη και χαμόγελα από τους άλλους για να το συνεχίσει. Και δεν του είναι εύκολο να ασχολείται ταυτόχρονα και με τους άλλους και με τη φιγούρα που θέλει να κάνει. Αν του δείχνεις εκτίμηση, θα κάνει τα πάντα για σένα. Αλλά αν αισθάνεται πως του λείπει η ενέργεια ή έχει πληγωθεί, μπορεί να συμπεριφέρεται σαν τον χειρότερο Υδροχόο. Να κρατά αποστάσεις από τους ανθρώπους, να δείχνει απάθεια, να μην εκδηλώνεται. Για να τον επαναφέρεις, πες του πόσο σου αρέσει η ζεστασιά του, επαίνεσε την εμφάνιση ή το στιλ του, χαμογέλα του ή κάνε τον να γελάσει με κάτι. Από τον Υδροχόο, πάντως, ο Λέων χρειάζεται να δανειστεί μια δόση αδιαφορίας, όσον αφορά τον εντυπωσιασμό των άλλων.
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.