Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου

Σελήνη – Κριός: Είσαστε ικανοί για τα πάντα και πιο πολύ στο να εκνευρίσετε τους γύρω σας. Σας έρχονται πολλά παράπονα από τον άνθρωπο σας.
You and Me = Υπολογίστε στην βοήθεια των τρίτων
Σελήνη – Ταύρος: Είναι μια κατάσταση, που και εσείς έχετε μπερδευτεί. Παρελθόν και παρόν σας διεκδικούν συναισθηματικά και εσείς πρέπει να αποφασίσετε άμεσα.
You and Me = Πορευτείτε με τον άνθρωπο σας

Σελήνη – Δίδυμοι: Σκεφτείτε από τώρα το επιθυμείτε να πείτε στον σύντροφο σας. Μην σταθείτε μόνο στα καλά και αυτά που τον ευχαριστούν.
You and Me = Ενισχυμένο το προφίλ σας

Σελήνη – Καρκίνος: Αν αισθάνεστε αυτήν την εποχή μπερδεμένοι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τι τελικά ζητάει η ψυχή σας.
You and Me = Απομονωθείτε από υπερβολές

Σελήνη – Λέων: Ξεκινάει ένας νέος κύκλος πραγμάτων και προσώπων, που εσείς σίγουρα σε συναισθηματικό επίπεδο, θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα.
You and Me = Γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα

Σελήνη – Σκορπιός: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτήν την περίοδο, είναι να απομακρυνθείτε από άτομα που σας έχουν αποδείξει, ότι δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σας.
You and Me = Όλα λειτουργούν υπέρ σας

Σελήνη – Τοξότης: Θα έρθετε σε επαφή με κάποιον που θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα και διαφορετικά. Ίσως να είναι ο νέος έρωτας της ζωής σας.
You and Me = Συμπληρώστε την κοινωνική σας ζωή

Σελήνη – Αιγόκερως: Η σχέση σας είναι ένα ισχυρό οικοδόμημα, που σε λίγο καιρό θα αποδώσει και τους καρπούς που ζητάτε. Δέσμευση, οικογένεια, σταθερότητα.
You and Me = Νέοι κύκλοι γνωριμιών

Σελήνη -Υδροχόος: Τίποτα δεν μπορεί να γίνει αυτόματα και από τους τρίτους. Αυτά που σας ενδιαφέρουν ενεργοποιήστε τα εσείς.
You and Me = Αδιαφορήστε για τα παλιά

Σελήνη – Ιχθείς: Έχετε επιλέξει μια ήρεμη και χαλαρή ζωή. Ακόμη και μόνοι σας. Μέσα στην εποχή του Σκορπιού, όλα θα ανατραπούν από την έλευση ενός νέου έρωτα.
You and Me = Περιορίστε τον παρορμητισμό σας
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.