Όταν η πρώην του σου έχει γίνει εμμονή

Έχει συμβεί σε όλες, το έχουμε κάνει όλες, όπως όλες έχουμε ορκιστεί ότι δεν θα τα ξανακάνουμε (χωρίς επιτυχία). Ο λόγος για το... σπορ της κατασκοπίας της πρώην του καλού μας. Σίγουρα θα έχεις ψάξει το προφίλ της στο Facebook, σίγουρα θα του έχεις κάνει ερωτήσεις προσπαθώντας να μάθεις πώς ήταν, πώς συμπεριφερόταν, τι έκανε και τον πείραζε, τι έκανε και του άρεσε.
Τι παγίδα μπορεί να κρύβει όλο αυτό; Είναι πολύ πιθανό από το ψάξε ψάξε να θεωρήσεις ότι η πρώην του ήταν καλύτερη. Σε τι; Σε όλα. Και ανάμεσα σε αυτά τα όλα και στο σεξ. Και αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώθεις αβεβαιότητα και ανασφάλεια για τη δική σας σχέση.

Μπορεί, μάλιστα, να καταλήξει να έχει τα άκρως αντίθετα αποτελέσματα στην ερωτική σας ζωή, μιας και σταδιακά χάνεις τον εαυτό σου, στην προσπάθεια να μιμηθείς την εικόνα της πρώην, πιστεύοντας ότι αυτός ο τύπος γυναίκας τον ελκύει περισσότερο.

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι αυτό είναι ένα δικό σου, αυθαίρετο συμπέρασμα, το οποίο έβγαλες απλά βλέποντας φωτογραφίες στα social media, καθώς και ότι υπάρχει λόγος που το συγκεκριμένο άτομο ανήκει στη λίστα των πρώην συντρόφων του.

Αν αρχίσεις να φέρεσαι όπως πιθανότατα θα έκανε εκείνη, εκτός του ότι αυτό πηγαίνει κόντρα στο χαρακτήρα σου, ρισκάρεις να ξενερώσει. Αντί αυτού, βρες αυτό που απογειώνει τη δική σου λίμπιντο και δείξε αυτοπεποίθηση.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.