Άνδρας Παρθένος: Επτά λόγοι για να βγεις μαζί του

Πολλοί λένε ότι ένας Παρθένος είναι παράξενος, ότι παρατηρεί και την παραμικρή λεπτομέρεια, ότι είναι πολύ της τάξης και της οργάνωσης και γενικά τον θεωρούν τον «γεροντοκόρο» του ζωδιακού.

Όμως ο Παρθένος είναι το ζώδιο της προσφοράς και της υπηρεσίας, και υπάρχουν και καλοί λόγοι για να βγεις μαζί του.


1. Είσαι σίγουρη ότι δεν θα έρθεις ποτέ αντιμέτωπη με βρώμικο σπίτι και πεταμένες κάλτσες ή εσώρουχα στο πάτωμα του μπάνιου. Λατρεύουν την τάξη και την καθαριότητα σε σημείο εμμονής (οκ αυτό δεν είναι πάντα καλό, αλλά τι να κάνουμε).

2. Είναι πολύ ανεξάρτητοι χαρακτήρες και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ολοκληρώσουν την οποιαδήποτε εργασία ΜΟΝΟΙ τους χωρίς να ζητήσουν καμία βοήθεια- ακόμα και όταν την χρειάζονται. Το μόνο που θα ζητήσουν είναι να εκτιμήσεις τη δουλειά τους.

3. Σκέφτονται λογικά και δεν είναι ιδιαίτερα παρορμητικοί ωστόσο αυτή τους η τάση τους οδηγεί σε καλύτερα συμπεράσματα και σε πιο αποτελεσματικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα.

4. Έχουν την τάση να αναλύουν τα πάντα και να καταλαβαίνουν ΑΚΡΙΒΩΣ τι θέλει να πει ο άνθρωπος που έχουν απέναντί τους πράγμα που τους οδηγεί σε πολύ ξεκαθαρισμένες σχέσεις χωρίς δράματα και μπλεγμένα λόγια.

5. Λατρεύουν να βρίσκονται ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάνε. Μάλιστα το να νιώθουν χρήσιμοι σε φίλους και συγγενείς είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να τους συμβεί. Γενικότερα βοηθάνε πάρα πολύ τους πάντες και συνήθως είναι πολύ καλοί με ο,τι και αν ασχολούνται.

6. Να ξέρεις ότι αν σε διαλέξει ένας Παρθένος τότε έχεις περάσει κάθε εξονυχιστικό τεστ που υπάρχει. Έχουν υψηλές προσδοκίες και δεν είναι διατεθειμένοι να χαμηλώσουν τα standard τους για τον οποιοδήποτε.

7. Αν το κάνουν όμως είναι πάρα πολύ πιστοί και δεν έχουν μάτια για κανέναν άλλον. Plus- άσχετα με την ονομασία του ζωδίου τους- είναι πολύ παθιασμένοι άνθρωποι και μπορεί να μην είναι από την αρχή χαλαροί με το σeξ αλλά όταν νιώσουν άνετα τότε γίνεται ΧΑΜΟΣ!
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.