Ποιο τζιν σου ταιριάζει ανάλογα με το σωματότυπο σου! Συμβουλές για να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία

Mε τόσα διαφορετικά denim styles εκεί έξω, είναι σαφώς δύσκολο να επιλέξεις εκείνο το τζιν παντελόνι που ταιριάζει ιδανικά στη σιλουέτα σου. Για να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις το μυστήριο γύρω από αυτό, «επιστρατεύσαμε» την ιδρύτρια και creative director των M.i.h Jeans, Chloe Lonsdale, η οποία προτείνει το ιδανικό τζιν ανάλογα με τον σωματότυπο σου. Κράτα σημειώσεις.
Κλεψύδρα
«Αν έχεις σωματότυπο “κλεψύδρα” θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα μικρότερα σημεία του σώματος σου, επιλέγοντας ένα ψηλόμεσο τζιν σε slim γραμμή. Επίλεξε ένα με διακριτικά ξεβάμματα που θα κάνουν τη σιλουέτα να μοιάζει πιο αδύνατη και θα κολακεύσουν το σώμα σου».

Μπανάνα
«Οι “αγορίστικες” φιγούρες μπορούν να δημιούργησουν την ψευδαίσθηση “κλεψύδρας” με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με vintage κόψιμο που στενεύει στο τελείωμα του».


Έντονες καμπύλες
«Ένα παντελόνι – καμπάνα δείχνει τέλειο σε κάθε σώμα, αλλά είναι ιδιαίτερα κολακεύτικο για όσες έχουν έντονες καμπύλες. Η “καμπάνα” θα πρέπει να ξεκινάει ακριβώς κάτω από το γόνατο, ώστε να εξισορροπήσει τους φαρδείς γοφούς. Αναζήτησε κάποιο που να είναι ψηλόμενο για να κολακεύει και την κοιλιά σου.

Extra Tip: Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα παπούτσια για να δώσεις εφέ μακρύτερων άκρων».

Petite
«Αν είσαι μικροσκοπική, θα πρότεινα ένα cropped τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή».

Ψηλόλιγνη
«Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο είναι πως τα περισσότερα στυλ θα σου ταιριάζουν, αλλά εγώ θα σου πρότεινα ένα cropped παντελόνι – καμπάνα, μεγάλη τάση και το χειμώνα 2017».
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.