Μυστικά για να εφαρμόζεις σωστά τα καλλυντικά σου κάθε μέρα

Μπορεί να εφαρμόζεις δύο προϊόντα ομορφιάς κάθε μέρα – την ενυδατική σου και το αντηλιακό σου – ή να εφαρμόζεις πολλά παραπάνω ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Το μυστικό για να εφαρμόζεις σωστά τα καλλυντικά σου –ειδικά όταν είναι αρκετά- είναι να γνωρίζεις τη σωστή σειρά.
Πρώτα το αντηλιακό και μετά την ενυδατική; Πρώτα το serum και μετά την κρέμα ημέρας; Δες πως θα τα χρησιμοποιείς σωστά και με ποια σειρά:

Ενυδατική ή serum;

Το serum! Ο κανόνας λέει ότι πρώτα πρέπει να εφαρμόζεις το προϊόν που έχει πιο ελαφριά σύνθεση έτσι ώστε να απορροφηθεί σωστά.

Ντεμακιγιάζ ματιών ή προσώπου;

Το ντεμακιγιάζ ματιών! Πρώτα πρέπει να αφαιρέσεις το μακιγιάζ των ματιών και μετά το ντεμακιγιάζ προσώπου. Διαφορετικά μπορεί να προκαλέσεις ερεθισμό από το τρίψιμο στην περιοχή των ματιών και να δημιουργήσεις κοκκινίλες ή και ρυτίδες!

Κρέμα νυκτός ή κρέμα ματιών;

Κρέμα ματιών! Οι κρέμες νυκτός μπορεί να περιέχουν συστατικά –όπως ρετινόλη και βιταμίνη C- και να μην είναι κατάλληλες για την περιοχή των ματιών. Βάλε πρώτα την κρέμα ματιών και στη συνέχεια εφάρμοσε στο υπόλοιπο πρόσωπο την ενυδατική σου.

Αντηλιακό ή ενυδατική;

Ενυδατική! Καλό είναι να προσθέσεις το αντηλιακό σου τελευταίο ώστε να δημιουργήσεις ένα προστατευτικό πέπλο!

Foundation ή Concealer?

Foundation! Για να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου πρώτα βάλε το foundation και μετά ανάμειξέ το με το concealer!
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.