Βρίσε όσο θέλεις! Είσαι πιο έξυπνη και υγιής (λέει μια έρευνα)

Πόσες φορές έχεις καταφέρει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην ξεστομίσεις λέξεις που θα έκαναν ακόμα και φίλαθλο σε γήπεδο να ντραπεί; Πολλές και για όλες αυτές τις φορές σου αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.
Αλλά από σήμερα έχεις την επιστήμη στο πλάι σου και μπορείς άνετα όταν σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι να κατεβάζεις μπινελίκια με δικαιολογία το καλό της υγείας σου (το που θα το κάνεις κι αν η συνέχεια είναι το ξύλο αυτό είναι η δίκη σου ευθύνη).

Εμείς απλά θα σε ενημερώσουμε πως το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης έκανε μια έρευνα σε 1000 άτομα και μας λέει πως όσοι έβρισαν όταν το ήθελα και όπως ήθελαν, ήταν οι πιο υγιής, οι πιο αστείοι και οι πιο έξυπνοι!

Μάλιστα αυτά τα άτομα έχουν βρει το μυστικό και επειδή εκφράζονται όπως θέλουν δεν έχουν καθόλου στρες, δεν αγχώνονται εύκολα και όταν νευριάσουν μπορούν να ηρεμήσουν πιο γρήγορα.

Σε τούτη την έρευνα έρχεται το Ινστιτούτο NeuroReport να προσθέσει κάτι καταπληκτικό! Όπως διαβάσαμε το Ινστιτούτο υποστηρίζει πως οι βρισιές με ένταση τη στιγμή που πρέπει να ειπωθούν λειτουργούν ως ένα φυσικό παυσίπονο και κάνουν το ανθρώπινο σώμα πιο ανθεκτικό στον πόνο!

Βρίσε άνετα και κάνε στο σώμα σου δώρο την υγεία του!

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.