Αποτέλεσμα εικόνας για Βενιζέλος Γεννηματά

Γεννηματά "καρφώνει" Βενιζέλο...
«Η πολυφωνία πέρασε, το μαύρο αποφεύχθηκε», είπε η Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τη συμφωνία για συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Μιλώντας στον...
"Real FM", η κυρια Γεννηματά ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Τα κόμματα δεν προχωρούν με ομοφωνίες, προχωρούν προφανώς με σεβασμό στις συλλογικές αποφάσεις και αυτό είναι το μήνυμα στο εσωτερικό του χώρου μας».

Σχολιάζοντας τις αναφορές ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος «παίζει τον δικό του σκοπό», η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε:

«Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την προσωπική του άποψη στο θέμα της ψήφισης της τροπολογίας πριν από λίγες μέρες. Όταν εγώ δίνω τη μάχη της πολυφωνίας, δεν μπορώ να μην το επιτρέπω στο εσωτερικό του κόμματός μου. Όμως, στον δημόσιο λόγο όλοι είναι υποχρεωμένοι να σέβονται τις συλλογικές αποφάσεις που παίρνονται δημοκρατικά».

Και συμπλήρωσε: «Κανένας δεν μπορεί να βάζει το εγώ μπροστά από το εμείς. Είμαστε σε μία πάρα πολύ κρίσιμη περίοδο η δημοκρατική παράταξη και οι δημοσκοπήσεις και η σχέση με τον κόσμο, με τη βάση, δείχνουν ότι βελτιωνόμαστε, ξανασυναντιόμαστε με τον κόσμο που θέλουμε να εκφράσουμε και κανένας δεν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτή την πορεία ανάκαμψης της δημοκρατικής παράταξης, η οποία συνδέεται άμεσα με την ανάκαμψη της χώρας».

Στην επισήμανση ότι η απάντησή της ακούγεται και σαν προειδοποίηση, η κυρια Γεννηματά ανέφερε:

«Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, έχουμε ένα διήμερο συναντήσεων και διαδικασιών των κομματικών μας οργάνων. Εκεί ακριβώς θα επιβεβαιωθεί και θα επικυρωθεί από όλους η γραμμή του αυτόνομου πόλου, της εθνικής γραμμής που έχει ανάγκη η χώρα και της εθνικής συνεννόησης που χρειάζεται για να επιτευχθεί αυτή η εθνική γραμμή. Το μήνυμα από το οδοιπορικό που μεταφέρω -γιατί έχω κάνει περιοδείες σχεδόν σε όλη την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα- είναι ότι θα πρέπει όλοι να μαζέψουν τις αδέσποτες προσωπικές τους φιλοδοξίες τους».

Όπως τόνισε, «άνθρωποι που στηρίχθηκαν και τιμήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, εφόσον αποδέχονται αυτό το συγκεκριμένο ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο που έχουμε θέσει, θα πρέπει να δουλέψουν, να συμπορευτούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και συλλογικά να ξανακάνουμε μεγάλη τη δημοκρατική παράταξη».

Και συνέχισε: «Άνθρωποι που δήλωσαν ότι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ή προτίθεται να το κάνουν στις επόμενες, δεν μπορούν να κόπτονται για την Κεντροαριστερά».
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.