Γυναίκα ξυλοκοπάει βάναυσα το σκυλί της επειδή είναι «ανυπάκουο» και ο νοικάρης της το καταγράφει σε βίντεο

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει στο διαφορετικό για την αγάπη των ζώων, για τη γενναιότητα με την οποία έσωσαν τους ιδιοκτήτες τους, αλλά και για την αγάπη με την οποία περιβάλλουν τα κατοικίδιά τους πολλοί άνθρωποι. Αυτό, όμως, είναι ακριβώς η αντίθετη περίπτωση…
Όσο κι αν μας φαίνεται παράλογο, πρόκειται για την περίπτωση μιας γυναίκας που κακοποιεί το σκυλί της χωρίς λόγο. Και δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε βλέποντας το βίντεο, αν όντως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, αλλά και για ποιο λόγο τους επιτρέπεται να μένουν ελεύθεροι κι έχοντας μάλιστα ένα σκυλάκι κοντά τους;


Ένας άντρας πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο η σπιτονοικοκυρά του διδάσκει με βάναυσο τρόπο την υπακοή στο σκυλί της, αφού το κλωτσάει αλύπητα. Ο Carl Gough προσπάθησε να ηρεμήσει τη γυναίκα όταν την είδε να ξυλοκοπάει το σκυλί της κι εκείνη τον πέταξε έξω με τις κλωτσιές, αναγκάζοντάς τον να κοιμηθεί στους δρόμους. Πρόλαβε όμως να καταγράψει την επίθεση στο σκύλο της και από τότε ευτυχώς της πήραν το δύστυχο rottweiler που ποιος ξέρει τί θα υπέφερε μέχρι εκείνη την ημέρα.

Ο 20χρονος Carl νοίκιαζε το σπίτι της γυναίκας στο Oldham, στην περιοχή του Greater Manchester, μόλις 2 εβδομάδες όταν μια μέρα άκουσε το σκυλάκι, τον Lennox, να κλαίει με πόνο.

Πήγε να δει τι τρέχει και κατέγραψε με βίντεο τη γυναίκα να κλωτσάει και να χτυπάει τον σκύλο της φορώντας κόκκινες χριστουγεννιάτικες πιτζάμες.


Το ξύλο συνεχίστηκε στην κουζίνα. Ο Carl δηλώνει: ‘Άκουγα το σκύλο να ουρλιάζει και όταν πήγα μέσα την είδα να τον χτυπάει με ένα παπούτσι. Όταν τη ρώτησα γιατί το έκανε αυτό μου είπε ότι ο σκύλος αρνιόταν να καθίσει φρόνιμα. Συνέχισε να ξυλοκοπάει το σκυλί και εγώ κάλεσα αμέσως την αστυνομία, ενώ κατέγραφα το συμβάν. Δεν άντεχα να παρακολουθώ άλλο.”

“Η αστυνομία μου είπε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι γιατί ο νόμος δεν προβλέπει σύλληψη για κάτι τέτοιο. Είχα τρομάξει και μόνο που την έβλεπα.”


Φυσικά η γυναίκα έδιωξε τον νοικάρη της από το σπίτι.

“Με πέταξε έξω επειδή προσπάθησα να βοηθήσω το σκυλί και τώρα είμαι άστεγος.”


Τελικά, η ίδια η ιδιοκτήτρια παρέδωσα το σκύλο της στο καταφύγιο όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις από κτηνίατρο.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.