Σερβιτόρα που εξυπηρετεί ένα ήσυχο ζευγάρι, ξαφνικά τρέχει στο αφεντικό της με δάκρυα στα μάτια και του δείχνει το σημείωμα στην απόδειξη

Η Claire Hudson, μια σερβιτόρα στο Mac’s Grub Shak στο Spring Hill, του Tennessee, είχε απλά άλλη μια μέρα στη δουλειά όταν της συνέβη κάτι μοναδικό που την συγκίνησε αφάνταστα!
Ένα ζευγάρι έκατσε στο πόστο της, μια μέρα που το μαγαζί δεν είχε και πολύ δουλειά τον Μάρτιο του 2015. Παρήγγειλαν μερικά hot dog, μπύρες και ένα hamburger. Η Claire δεν είχε καν συνειδητοποιήσει ότι της άφησαν πουρμπουάρ όταν έφυγαν. Στην πραγματικότητα, το άγνωστο ζευγάρι της είχε αφήσει 36 δολάρια τιπς για ένα λογαριασμό $29.40.

Αλλά δεν ήταν αυτό το πιο συγκλονιστικό. Στην πίσω πλευρά της απόδειξης, ένας από τους δύο ξένους είχε γράψει κάτι πολύ συγκινητικό κι όταν η κοπέλα το διάβασε έτρεξε κλαίγοντας στο αφεντικό της για να του το δείξει…Η Claire Hudson δεν είχε συνειδητοποιήσει καν ότι το ζευγάρι εκείνο της άφησε τιπς. Πόσο μάλιστα ένα τεράστιο ποσό σε σύγκριση με το λογαριασμό τους! Αυτό, όμως, που ήταν ακόμα πιο συγκινητικό ήταν το γράμμα στην πίσω πλευρά της απόδειξης…Στο σημείωμα εκείνο έγραφε:

“Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του αδερφού μου. Θα γινόταν 36 ετών. Κάθε χρόνο τρώω το αγαπημένο του γεύμα (hot dogs) και δίνω για φιλοδώρημα στη σερβιτόρα την ηλικία του σε ποσό. Χρόνια σου πολλά Wes.”Το εστιατόριο Mac’s είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Ο γιος Michael McCray, δήλωσε πως κι εκείνος έκλαψε όταν η σερβιτόρα ήρθε κλαίγοντας να του δώσει την απόδειξη με το σημείωμα. Κανείς από τους υπαλλήλους του δεν ήξερε πως κι εκείνος κάποτε είχε χάσει τον αδερφό του. “Σε μερικές εβδομάδες θα ήταν 28. Και γι’αυτό είναι τόσο περίεργο που αυτός ο άνθρωπος διάλεξε να φάει στο δικό μου εστιατόριο ανάμεσα σε τόσα εδώ γύρω.”

Η Claire γύρισε σπίτι και πόσταρε την ιστορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντάς την να διαδοθεί. 

 


 Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.