Η Πεντάμορφη Έμα Γουάτσον και το Τέρας δίνουν νέα πνοή στο αγαπημένο παραμύθι

Η Ντίσνεϊ δίνει νέα ζωή σε ένα από τα πιο αγαπημένα animated παραμύθια της. Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο και πλήρες τρέιλερ του παραμυθιού «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» μια live-action κινηματογραφική μεταφορά με πρωταγωνιστές την Έμμα Γουάτσον (Χάρι Πότερ, Ερμιόνη) στο ρόλο της Μπελ και τον Νταν Στίβενς (Downton Abbey, Μάθιου Κρόλεϊ) ως Τέρας.


Η ταινία σε σκηνοθεσία Μπιλ Κόντον (The Twilight Saga: Breaking Dawn) δεν αποκλίνει από την πλοκή του αυθεντικού γαλλικού παραμυθιού και δημιουργεί μια ρομαντική και πολυτελή παραγωγή αντάξια της πιο αγαπημένης πριγκίπισσας της Ντίσνεϊ.

Όπως σε όλα τα παραμύθια όλα τα αντικείμενα ζωντανεύουν για να κάνουν παρέα στην Πεντάμορφη. Μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές του βρετανικού και αμερικανικού κινηματογράφου συμμετέχουν σε αυτήν την παραγωγή όπως οι Άντζελα Λάνσμπουρι, Έμα Τόμσον, Κέβιν Κλάιν και σερ Ίαν ΜακΚέλεν.
Ο οσκαρικός συνθέτης Άλαν Μένκεν ηχογράφησε εκ νέου όλα τα αγαπημένα τραγούδια που ακούγονται στο αρχικό animation συν τρία νέα τραγούδια με τη φωνή του Τιμ Ράις.

 
  
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.