Ανασχηματισμό ετοιμάζει και η ΝΔ

Πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο θέλουν τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να...
ετοιμάζει και αυτός με τη σειρά του «ανασχηματισμό».

Ο πρόεδρος της ΝΔ πιθανόν να προσωρήσει σε κινήσεις ακόμη και μέσα στην εβδομάδα, με παρεμβάσεις και αλλαγές προσώπων ακόμη και σε κομβικές θέσεις του κόμματος, θέτοντας ουσιαστικά τη ΝΔ σε εκλογική εγρήγορση.

Φαίνεται ότι στην Πειραιώς πιστεύουν ότι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δεν είναι μια απλή θεωρία και για το λόγο αυτό θάλουν να είναι 100% έτοιμοι. Έτσι, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολλές θα είναι οι γραμματείες που θα αλλάξουν χέρια, με τον Κυριάκο ΜΗτσοτάκη να επανέρχεται στην παλιά του θέση, πως δεν θα υπάρχει θέση στον κομματικό μηχανισμό για όσους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές.

Εκτός από τον κεντρικό κομματικό μηχανισμό θα υπάρξουν αλλαγές και στις περιφερειακές Οργανώσεις με στόχο και πάλι την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποδοτικότητα σε περίπτωση πρόωρων εκλογών. Όπως χαρακτηριστικά λένε έμπειρα κομματικά στελέχη το θέμα δεν είναι μόνο η αλλαγή προσώπων αλλά η διαφορετική δομή και νοοτροπία.

Τέλος ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκινά από αύριο με πρώτο σταθμό την Κρήτη μια σειρά περιοδειών ανά την Ελλάδα, στο πλαίσιο των οποίων θα έχει συναντήσεις και συζητήσεις όχι μόνον με πολίτες αλλά και με παραγωγικούς φορείς.
Άλλωστε, όπως τονίζουν στελέχη της ΝΔ, το άνοιγμα στην κοινωνία γίνεται μόνον όταν έρχεσαι σε επαφή με αυτήν και τα καυτά της προβλήματα...
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.