Σκορπιός: Αινιγματικός και παθιασμένος

Ο Σκορπιός είναι …επικίνδυνος στην αγάπη και κανείς δεν ξέρει καλύτερα το ερωτικό παιχνίδι από αυτόν. Ακόμα και όταν γνωρίζει ότι οδεύει προς την καταστροφή, δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε τον εαυτό του, αφού δεν μπορεί να αντισταθεί στο πάθος και τη συγκίνηση του έρωτα.
Αυτό, σε συνδυασμό με το φυσικό σεξαπίλ του και το πάθος που σιγοβράζει μέσα του, τον καθιστά ακαταμάχητο.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, αν είστε ερωτευμένοι με έναν Σκορπιό, δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβετε τι αισθάνεται και τι σκέφτεται. Ποτέ δεν τα παρατά εύκολα και παίζει το παιχνίδι της αγάπης, μόνο για να κερδίσει, διαφορετικά δεν θα παίξει καθόλου. Παρ’ όλο που αισθάνεται τόσο έντονα και έχει μεγάλη ανάγκη να εκφράσει τα πάθη του, επιλέγει πολύ προσεκτικά το σύντροφό του.

Για τον Σκορπιό θα πρέπει να υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία για να ξεκινήσει μια σχέση και τη στιγμή που θα εντοπίσει το σύντροφό του, ξεκινά ένας … τελετουργικός ερωτικός χορός, το οποίο είναι το πιο σημαντικό στάδιο του ζευγαρώματος. Δεν βιάζεται να βρεθεί σεξουαλικά με το σύντροφό του, όσο πιο αργά και πιο παρατεταμένη είναι η όλη διαδικασία, τόσο το καλύτερο. Έτσι αυξάνεται η ένταση του πάθους και των συναισθημάτων του και όταν ο ερωτικός χορός τελειώσει, βιώνει δραματικά και φλογερά συναισθήματα.

Ο Σκορπιός δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα και από τη στιγμή που είναι σε μια σχέση και είναι ερωτευμένος, είναι υποστηρικτικός, έτοιμος να πεθάνει γι’ αυτόν που αγαπά. Επειδή έχει τόση συγκίνηση και πάθος, χρειάζεται ένα σύντροφο που θα του επιτρέψει να εκφραστεί. Το σεξ είναι για τον Σκορπιό συναισθηματική απελευθέρωση και ένας τρόπος να εκδηλώσει ό, τι κρύβει στα μύχια βάθη της ψυχής του. Ακόμα και αν ξέρει ότι τα μισά από αυτά που αισθάνεται μπορεί να βγάλει προς τα έξω, χρειάζεται κάποιον που θα τον αγαπά άνευ όρων για να μπορέσει να εκφραστεί ελεύθερα.

Όταν ένας Σκορπιός βρει κάποιον με τον οποίον έλκεται σ@ξουαλικά και είναι ανοιχτός και ειλικρινής, το πάθος του θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Ο Σκορπιός δεν δίνει την καρδιά του εύκολα αλλά όταν την δώσει, θα επακολουθήσει πολλή ένταση και πάθος. Έχει μια ισχυρή ανάγκη για οικειότητα και μπορεί να μιλά για ώρες με τον εραστή του, μοιραζόμενος τα μυστικά του. Είναι γνωστό ότι είναι μυστικοπαθής, αλλά όταν βρει κάποιον που μπορεί να εμπιστευθεί, μπορεί να μοιραστεί προσωπικά μυστικά.

Το να είστε ερωτευμένοι με έναν Σκορπιό, δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς θα είναι μια σχέση που θα σας κρατά συνέχεια σε εγρήγορση αλλά τουλάχιστον η ζωή σας δεν θα είναι ποτέ βαρετή. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με τις … σκοτεινές διαθέσεις του καθώς είναι έντονος σε ό, τι κάνει. Υποφέρει πολύ βαθιά από έναν χωρισμό αλλά έχει τεράστια αναγεννητική δύναμη να προχωρήσει και πάλι. Η δύναμη των συναισθημάτων του είναι τόσο ισχυρή που δεν μπορεί να μείνει έξω από το ερωτικό παιχνίδι. Μπορεί να κρυφτεί για λίγο, αλλά δεν είναι σε θέση να αντισταθεί στο πάθος. Ο Σκορπιός αγαπά τόσο βαθιά που ακόμα κι αν μια σχέση έχει τελειώσει καιρό, μπορεί να την θυμάται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συμβουλή: Αν είστε ερωτευμένοι με έναν Σκορπιό, μην είστε εύκολοι και προβλέψιμοι αλλά να είστε έτοιμοι για έντονα πάθη και συγκινήσεις.

Ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Ιδανικοί σύντροφοι για τον έντονα συναισθηματικό Σκορπιό είναι ο Καρκίνος, ο Ιχθύς και ο Ταύρος. Ο Καρκίνος μπορεί να κολυμπήσει μαζί του στα βαθιά νερά της θάλασσας της αγάπης, και οι δυο τους μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ παθιασμένη και ρομαντική σχέση. Η υπομονή και η σταθερότητα της αγάπης του Καρκίνου είναι βάλσαμο για την ψυχή του Σκορπιού. Η ήρεμη συμπεριφορά του και η ικανότητά του να κάνει τον Σκορπιό να εκφραστεί ελεύθερα, του δίνει μια αίσθηση ανακούφισης, κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα. Με τον Ιχθύ δημιουργείται μια παθιασμένη σχέση, καθώς και οι δύο είναι πολύ συναισθηματικοί, παρέχοντας ο ένας στον άλλον πολλή ζεστασιά και εμπιστοσύνη. Θα καταλάβουν αμέσως ο ένας τις διαθέσεις του άλλου.

Με τον Ταύρο υπάρχει, επίσης, ισχυρή έλξη, η οποία είναι αμοιβαία. Υπάρχει έντονη ανταλλαγή συναισθηματικής και σεξουαλικής ενέργειας, αλλά αυτό μπορεί να μεταστραφεί σε αντιπαλότητα. Παρ’ όλα αυτά, μπορούν να συμβιβαστούν, καθώς το σεξ είναι δύναμη στη σχέση τους. Ο αισθησιασμός του Ταύρου ταιριάζει με το σεξαπίλ του Σκορπιού και δημιουργεί μια πολύ παθιασμένη σχέση.

Επειδή στο Σκορπιό αρέσει να φλερτάρει με τον κίνδυνο, ο Λέων μπορεί να γίνει η μοιραία σχέση για έναν Σκορπιό. Αν μπορεί να έχει τον έλεγχο στη σχέση και το κρεβάτι, πρόκειται για μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Ωστόσο, ο Λέων είναι κτητικός και ζηλιάρης και μερικές φορές, δεν μπορεί να κατανοήσει τα συναισθήματά του, ίσως μεταφράσει τη σιωπή του ή τη μυστικοπάθειά του ως σημάδι ότι του κρύβει κάτι. Εάν υπάρχουν προβλήματα σε αυτή τη σχέση, είναι πιθανό να αφορούν ζητήματα εμπιστοσύνης.

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.