Ισιώστε τα μαλλιά σας χωρίς σεσουάρ και σίδερο

Το να ισιώσεις πολύ σγουρά ή πολύ κυματιστά, χοντρά μαλλιά χωρίς θερμότητα δεν γίνεται και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Αν έχεις τέτοια μαλλιά δεν μπορούμε να σου υποσχεθούμε θαύματα και μιας που το συζητάμε, γιατί θέλεις να ισιώσεις τις μπούκλες σου;
Εμείς εδώ (και χιλιάδες άλλες εκεί έξω) παλεύουμε να κάνουμε μπούκλες κι εσύ θα τις χαλάσεις; Στο θέμα μας όμως. Αν έχεις λεπτά κυματιστά μαλλιά τότε ναι, μπορείς να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς σεσουάρ κι χωρίς σίδερο. Η θερμότητα καταστρέφει την τρίχα αλλά καταστρέφει διπλά την λεπτή τρίχα συνεπώς η παρακάτω τεχνική είναι διπλά τέλεια για εσένα φίλη με τα λεπτά κυματιστά μαλλιά.

Διάβασε προσεκτικά…

Ξεκίνα σωστά στο μπάνιο

Από εκεί ξεκινούν όλα και α σωστά προϊόντα στο λούσιμο θα κάνουν τη μισή δουλειά. Διάλεξε σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης (μάσκα-κρέμα) ειδικά για ίσια μαλλιά. Έχουν όλα τα συστατικά που θα χαλαρώσουν τους όποιους κυματισμούς σου και θα φροντίσουν για την λείανση της τρίχας σου… πολύ σημαντικό!

Στέγνωσέ τα όσο πιο καλά γίνεται

Όχι με πετσέτα. Χρησιμοποίησε κάποιο βαμβακερό, απαλό ύφασμα και απομάκρυνε την υγρασία ταμπονάροντας, όχι τρίβοντας τα μαλλιά σου.

Βάλε κρέμα

Κρέμα ισιώματος, κρέμα ενάντια στο φριζάρισμα… το καλύτερο από όλα είναι το λάδι καρύδας αν μας ρωτάς, αλλά μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε προϊόν χρησιμοποιείς για ίσιωμα ή λείανση των μαλλιών.

Το χτένισμα

Αρχικά θα χτενίσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου. Έπειτα θα τα χτενίζεις ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να στεγνώσουν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις βούρτσα ή και τα δάχτυλά σου αλλά και στις δύο περιπτώσεις φρόντισε κάθε τόσο να τα τραβάς προς τα κάτω για να πάρουν ίσια φόρμα. Ίσως καθυστερήσει το στέγνωμα όμως, αν είσαι σπίτι και δεν βιάζεσαι είναι ο τέλειος τρόπος να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με 0% φθορά.

Τα ρόλει

Αν δεν έχεις πολύ μεγάλα, τεράστια ρολεϊ πρέπει να αγοράσεις. Όχι πολλά, μόλις 6 φτάνουν για όλο σου το κεφάλι. Τύλιξε τις τούφες σου και περίμενε να στεγνώσουν. Άλλη μια τεχνική με 0% φθορά αλλά 100% εγγυημένο αποτέλεσμα. Και όχι, τα ρολεϊ δεν θα κάνουν κυματισμούς, γι’ αυτό μιλάμε για τεράστια και όχι μεσαία ρολεϊ.

Ο κρύος αέρας

Έχεις παρατηρήσει πως το σεσουάρ σου έχει την ρύθμιση του κρύου αέρα. Ίσως δεν την έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ή μπορεί και να την χρησιμοποιείς μόνο στο τελείωμα (να μας φέρεις τον έλεγχο να σου βάλουμε άριστα) ό, τι και αν έχεις κάνει, σίγουρα δεν έχεις αποπειραθεί να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με κρύο αέρα. Ναι, στεγνώνουν και μάλιστα στεγνώνουν καλά και χωρίς φθορά. Αν λοιπόν δεν έχεις χρόνο να περιμένεις με την χτένια και τα ρολεϊ, επιτάχυνε την διαδικασία με τον κρύο αέρα.

Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.