Τα ζώδια του μήνα: Ερωτικά μπλεξίματα και ξεκαθαρίσματα!

Κριέ, οι συνεργασίες που είχες στο πρόσφατο παρελθόν εκτός του ότι δεν απέδωσαν αυτά που περίμενες, θα διαπιστώσεις ότι θα σου δημιουργήσουν και κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Προσοχή στα οικονομικά αυτό το μήνα γιατί έρχονται μεγάλες φουρτούνες.
Ταύρε, νέοι ορίζοντες ανοίγονται για εσένα και σε αυτό έχει συμβάλει πολύ ο σύντροφός σου. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τα επαγγελματικά από τα προσωπικά γιατί αλλιώς δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.

Δίδυμε, αυτός ο μήνας θα σε κάνει να αναπολήσεις πολλά πράγματα από το ερωτικό σου παρελθόν. Πρώην σύντροφοι αλλά και καταστάσεις που σε έκαναν ευτυχισμένη θα σου έρθουν στο μυαλό. Πρόσεξε μόνο τι εύχεσαι γιατί μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Καρκίνε, αυτό το μήνα πριν δώσεις μια εντολή σε έναν συνάδελφό σου φρόντισε πρώτα να μπεις στη θέση του και μετά να ολοκληρώσεις τη φράση σου. Δεν χρειάζεται να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος.

Λέοντα, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυτή την περίοδο θα αρχίσουν να σε πιέζουν πολύ έντονα όμως αν τα βάλεις όλα σε μια σειρά τότε δεν υπάρχει περίπτωση να τα χάσεις. Μην σνομπάρεις τη βοήθεια των συναδέλφων σου. Θα είναι πολύ χρήσιμη!

Παρθένε, αυτό το μήνα τα ερωτικά μπλεξίματα θα σου τραβήξουν όλη την προσοχή. Λίγο τα προβλήματα που δημιουργούνται με το ταίρι σου λίγο οι καινούριες συναντήσεις που θα κάνεις με… ενδιαφέροντα άτομα θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

Ζυγέ, αυτό το μήνα προσπαθείς να κοιτάξεις τον εαυτό σου και αδιαφορείς για τα προβλήματα των γύρω σου. Θέλεις να εστιάσεις αποκλειστικά σε αυτά που σε ευχαριστούν και αν συνεχίσεις έτσι, αυτός ο μήνας να είσαι σίγουρη πως θα σε ενθουσιάσει.

Σκορπιέ, αυτό ο μήνας είναι κομμένος και ραμμένος αποκλειστικά στα μέτρα σου! Τα επαγγελματικά σου σχέδια, αν και μπορεί να σε κουράσουν λιγάκι, θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. Αυτή τη φορά η κούραση θα αποφέρει σίγουρα καρπούς.

Τοξότη, αυτός ο μήνας θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή, και ειδικά στον οικονομικό τομέα. Πρέπει να μετριάσεις τα έξοδά σου γιατί αν συνεχίσεις να σπαταλάς τα χρήματά σου με τους ίδιους ρυθμούς, τότε χαθήκαμε! Ούτε για τσίχλες δεν θα έχεις.

Αιγόκερε, ο Νοέμβρης θα είναι ένας μήνας που θα κάνεις τα πιο καίρια ξεκαθαρίσματα, ειδικά για τα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις που θα στενοχωρήσουν πολύ κόσμο αλλά μόνο έτσι θα επιτύχεις τα σχέδιά σου.

Υδροχόε, θα διαπιστώσεις και μόνη σου ότι αυτή την περίοδο ό, τι και να κάνεις θα το κάνεις μονίμως με άγχος και μονίμως στα γρήγορα. Πρέπει να καταλάβεις όμως ότι αυτοί οι δύο παράγοντες ευθύνονται για τα μεγαλύτερα λάθη. Πρόσεχε!

Ιχθύ, η ερωτική σου ζωή δείχνει να αρχίζει να αλλάζει, με αργούς ρυθμούς βέβαια. Αν είσαι ελεύθερη, ετοιμάσου πολύ σύντομα να κάνεις μια γνωριμία που θα σε γοητεύσει πολύ. Αν πάλι είσαι δεσμευμένη, η σχέση σου θα γίνει πιο σοβαρή. Μυρίζομαι κουφέτα!
Loading...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ

ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ

featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.