Άφησε πίσω σου τα λάθη!

Κριέ, η εβδομάδα ξεκινάει με χρέη και εσύ δεν είσαι σε θέση να τα βάλεις όλα σε μια τάξη με αποτέλεσμα να είσαι πιο αγχωμένη από ποτέ! Σταμάτα να κάνεις άσκοπες κινήσεις και δες πρακτικά αν σε συμφέρει η συμφωνία που ετοιμάζεσαι να κλείσεις. Αν όχι, παράτα την!
Ταύρε, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι όλα τα προβλήματα που έχεις ξεκινάνε από εσένα; Ενώ θες, νιώθεις ότι δεν μπορείς να βάλεις τα όριά σου με αποτέλεσμα να σε πατάνε όλοι. Ε, λοιπόν, σου λέω ότι μια απόφαση είναι και έτσι και την πάρεις θα πρέπει να σε φοβούνται!

Δίδυμε, σήμερα σου έρχεται η μία έκπληξη μετά την άλλη. Κάποιες υποθέσεις που νόμιζες ότι είχες ολοκληρώσει έρχονται ξανά στην επιφάνεια και θα προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις. Είσαι έτοιμη για νέο γύρο διαπραγματεύσεων;

Καρκίνε, για ένα πράγμα που δε θα μπορούσε ποτέ κανείς να σε κατηγορήσει είναι για αδιαφορία. Παρ' όλα αυτά όμως ορισμένες φορές η φροντίδα σου ξεπερνάει τα όρια με αποτέλεσμα να πνίγεται ο άλλος. Έχεις σκεφτεί ότι το ταίρι σου μπορεί να νιώθει έτσι;

Λέοντα, πρέπει να σταματήσεις να δίνεις τόση μεγάλη βάση στα κουτσομπολιά και γενικότερα όλα αυτά που λένε πίσω από την πλάτη σου. Είσαι αρκετά ευαίσθητη αυτή την περίοδο και σε επηρεάζουν αλλά δεν πρέπει. Η καλύτερη λύση είναι η αδιαφορία.

Παρθένε, οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου είναι σε οριακό επίπεδο και γι’ αυτό φταις και εσύ. Δημιουργείται το ένα πρόβλημα μετά το άλλο και εσύ αντί να μιλήσεις στον υπεύθυνο σου προσπαθείς να τα καλύψεις. Αμ, δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα!

Ζυγέ, σήμερα θέλεις να ξοδέψεις όλο τον ελεύθερό σου χρόνο αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό σου. Νιώθεις ότι όλο αυτό το διάστημα κουράστηκες αρκετά και τα σχέδιά σου για ένα ταξιδάκι νομίζω πως είναι ό, τι καλύτερο. Μην κάθεσαι! Προγραμμάτισέ το!

Σκορπιέ, πρέπει να το πάρεις απόφαση και να αφήσεις πίσω σου ό, τι και όποιον σε έχει πονέσει. Είναι κατανοητό πως θες να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία αλλά... είσαι σίγουρη πως την αξίζει; Μπορεί να υπάρχει κάποιος εκεί έξω που περιμένει ακόμα την πρώτη!

Τοξότη, προσπαθείς να τα προλάβεις όλα αλλά σου έχω νέα, δεν μπορείς! Σταμάτα να μπλέκεσαι σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν και αφοσιώσου στο να βρεις λύσεις στα δικά σου προβλήματα. Αυτά είναι που επείγουν όχι των άλλων.

Αιγόκερε, τώρα είναι που χρειάζεται το ταίρι σου τη βοήθειά σου περισσότερο από ποτέ. Το ενδιαφέρον σου όμως είναι για άλλη μια φορά στραμμένο στη δουλειά και αγνοείς τελείως τα προβλήματα της σχέσης σου. Μήπως να αλλάξεις λίγο;

Υδροχόε, ακόμα δεν άρχισε η εβδομάδα και εσύ είσαι μέσα στη γκρίνια. Τη μια σου φταίει η δουλειά, την άλλη οι συνάδελφοί σου, μέχρι και το ταίρι σου σε ενοχλεί. Αντί να κάθεσαι και να τρώγεσαι με τα ρούχα σου καλύτερα να δεις τι είναι αυτό που φταίει πραγματικά!

Ιχθύ, θα σε πλησιάσουν διάφοροι που θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να κάνεις κάποιες βεβιασμένες επαγγελματικές κινήσεις προσπαθώντας να σε πείσουν ότι έτσι θε κερδίσεις πολλά χρήματα. Μην πέσεις στην παγίδα. Άλλος είναι ο στόχος τους!
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.