Μήπως πλένεις με λάθος τρόπο το πρόσωπό σου;

Η Τάιρα Μπανκς, σου αποκαλύπτει το μυστικό για λαμπερή, υγιή και καθαρή επιδερμίδα! Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας, δικής της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας, η Τάιρα Μπανκς, αποκαλύπτει τον βασικό κανόνα που κάθε γυναίκα θα πρέπει να τηρεί όταν πλένει το πρόσωπό της!
«Μην πλένεις το πρόσωπό σου με βρώμικα χέρια. Δεν ξέρεις ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να απλώσεις τη βρωμιά σε όλο σου το πρόσωπο;» λέει χαρακτηριστικά ενώ προτείνει ο καθαρισμός να γίνεται χρησιμοποιώντας κάποιο ειδικό βουρτσάκι.

Φυσικά, το να χρησιμοποιείς τα χέρια σου για να πλύνεις το πρόσωπό σου δεν είναι κακό από τη στιγμή που το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις -πριν το πλύσιμο του προσώπου σου- είναι να πλένεις τα χέρια σου, προκειμένου να απομακρύνεις τα μικρόβια και τα βακτήρια.

Μάλιστα, ο Τεντ Λεν, M.D. δερματολόγος αναφέρει τα εξής: «Σε έναν τέλειο κόσμο, ναι, είναι καλύτερα να πλένεις τα χέρια σου πριν από το πλύσιμο το πρόσωπό σου. Ωστόσο, το σαπούνι που χρησιμοποιείται για το πρόσωπό σου, μπορεί να καθαρίσει (και) τα χέρια σου, όταν το εφαρμόζεις. Βέβαια, αν γνωρίζεις ότι τα χέρια σου είναι πολύ βρώμικα, συνιστάται πρώτα το πλύσιμο των χεριών».
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.