Μια γιαγιά σταμάτησε να τρώει τα πάντα (εκτός από φρούτα) και ΑΥΤΟ συνέβη στο σώμα της.

O κάθε vegan έχει μια διαφορετική ιστορία σχετικά με το γιατί επέλεξε να εγκαταλείψει την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων όπως τα γαλακτοκομικά και τα αυγά. Η διατροφή που στηρίζεται σε φυτικής προέλευσης γεύματα έχει ποικίλες κριτικές, αλλά πολλοί vegans ορκίζονται ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση που έχουν πάρει ποτέ.
Όχι μόνο σταματάει τις σκληρές και καταχρηστικές πρακτικές της εργοστασιακής κτηνοτροφίας, αλλά συμβάλει επίσης σε μια βιώσιμη πηγή τροφής, και μειώνει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Η έρευνα έχει δείξει ότι η κατανάλωση φυτικών προϊόντων μειώνει τις καρδιακές παθήσεις, τα εγκεφαλικά επεισόδια, το διαβήτη, καταπολεμά την παχυσαρκία, και μπορεί να αποτρέψει ορισμένες μορφές καρκίνου.

Η Tracye McQuirter, μια 30χρονη σύμβουλος υγείας, συγγραφέας, και vegan λέει ότι το να γίνεις vegan δεν σημαίνει μόνο ότι καταναλώνεις υγιεινά τρόφιμα, αλλά είναι πράξη “αγάπης προς τον εαυτό σου”. Η Belinda White έχει δει τα οφέλη της στροφής σε μια διατροφή που στηρίζεται μόνο στα φρούτα.

Οι φρουτοφάγοι τρώνε μόνο φρούτα ως κύρια πηγή τροφής.

Ένα κανονικό γεύμα μπορεί να αποτελείται από μια ποικιλία φρούτων όπως μάνγκο, πορτοκάλι, κεράσι, αβοκάντο, και ντομάτα.

 


Η φρουτοφαγία είναι ένα υποσύνολο του βεγκανισμού.

Η αποφυγή του κρέατος και των παραπροϊόντων του έχει πολλά οφέλη, αλλά υπάρχει και ένα άλλο προνόμιο από την κατανάλωση φρούτων, που πολλοί δεν γνωρίζουν.


Η Belinda White είναι μια όμορφη γυναίκα που μοιάζει σαν να είναι στα 20 της.

Εκτός από μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά, είναι 46 ετών.


Η White κάπνιζε και έτρωγε κρέας.

Για όσους την αμφισβητούν, η White ορκίζεται ότι ποτέ δεν έχει κάνει καμια πλαστική. Η εξήγηση της είναι απλή, “Εγώ είμαι ο θηλυκός Benjamin Button.”


Πλέον, η White τρώει μόνο φρούτα. Ήταν τόσο παθιασμένη με αυτόν τον τρόπο ζωής που έπεισε τον σύντροφό της και τα παιδιά της να γίνουν κι αυτοί vegan.

“Όταν γίνεστε βέγκαν, νιώθετε όμορφα. Το σώμα σας αλλάζει, είναι πιο καθαρό, ακόμα και η αναπνοή σας μυριζει καλύτερα,” λέει.


Η White που ζει στο Rotherham της Αγγλίας ήξερε πώς είναι να ζεις με τον σωματικό πόνο που οφείλεται σε ινομυαλγία και οστεοαρθρίτιδα.

“Απλά αισθάνθηκα γριά. Δεν μπορούσα να ανέβω τις σκάλες επειδή πονούσα πολύ εξαιτίας της οστεοαρθρίτιδας στα ισχία μου και έπαιρνα τρία διαφορετικά χάπια την ημέρα”, λέει. Ακόμα και η κυτταρίτιδα της έχει εξαφανιστεί από τότε άρχισε να τρώει φρούτα σαν κύριο γεύμα!


Η White εμπνεύστηκε από τα ντοκιμαντέρ Vegucated και Earthlings.

Είπε, επίσης, πως οι άνθρωποι “έχουνε μάθει από παιδιά να τρώνε με αυτόν τον τρόπο.”


Αυτή η γιαγιά ελπίζει να εμπνεύσει και άλλους να γίνουν χορτοφάγοι.

“Νιώθω σαν να έχουν γυρίσει το ρολόι πίσω. Είναι απίστευτο. Φαίνομαι σαν να είμαι 28, αλλά είμαι 46,” εξηγεί η White.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.