9 Χρόνια πριν την Κλείδωσαν Μέσα σε ένα Υπόγειο. Όταν Εμφανίζεται η Αστυνομία; Προσέξτε τα Μάτια της.

Δεν μπορεί κανείς να βρει λόγια επιείκιας όταν μιλάμε για ανθρώπους που βασανίζουν σκυλιά. Είναι ένα από τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ασκήσει βία πάνω σε ένα αθώο πλάσμα όπως είναι ένα σκυλί, αξίζει την σκληρότερη τιμωρία που θα μπορούσε να του επιβληθεί.
Όταν λοιπόν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής Syracuse στις ΗΠΑ δέχθηκε την πληροφορία για σπίτι στο οποίο κρατούταν και βασανιζόταν ένα σκυλί, άμεσα, ξεκίνησαν για να κάνουν επιτόπιο έλεγχο.

Όταν άνοιξαν την πόρτα, σοκαρίστηκαν ακόμα και οι πιο έμπειροι από αυτούς.
Μια αδυνατισμένη σκυλίτσα και ο γιος της, ήταν παρατημένοι στο υπόγειο χωρίς φαγητό και φάρμακα.

Από την όψη τους, έδειχναν να είναι εκεί παρατημένοι για χρόνια. Δεν είχε νιώσει ποτέ την ανθρώπινη καλοσύνη και το τρυφερό χάδι!

Φυσικά οι αστυνομικοί απομάκρυναν άμεσα τα σκυλιά από το χώρο και απήγγειλαν κατηγορίες στους ιδιοκτήτες του σπιτιού!
Στο άσυλο δε που πήγαν τα σκυλιά για να τα περιποιηθούν, διαπιστώθηκε πως η Jada, ήταν σοβαρά άρρωστη.

Είχε επιθετικής μορφής καρκίνο που είχε ήδη εξαπλωθεί στους πνεύμονες της και ακόμα και οι καλύτεροι γιατροί που την εξέτασαν της έδωσαν μερικούς μήνες ζωή.

Όταν έμαθαν το νέο οι αστυνομικοί συγκινήθηκαν και θέλησαν να κάνουν αυτές τις τελευταίες μέρες της ζωής της μοναδικές!

Έφτιαξαν μια λίστα με επιθυμίες και πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν την σκυλίτσα ευτυχισμένη!Αν η αστυνομία δεν είχε επέμβει, η Jada και ο γιος της, θα είχαν μόλις λίγες μέρες ζωής σύμφωνα με τους αξιωματικούς που έσωσαν τα δυο ζώα.


Κι ενώ τα περισσότερα σκυλιά δεν αγαπάνε και πολύ το μπάνιο, η Jada, ένιωσε ανακούφιση από το ζεστό νερό πάνω στο βασανισμένο της σώμα. Με την περιποίηση και την φροντίδα που έδειξαν όλοι οι κτηνιάτροι, το σκυλί άρχισε και πάλι να ηρεμεί!


Χαρούμενη, ζεστή, ασφαλής και καλοταϊσμένη, η Jada ήταν έτοιμη να βρει ένα καινούριο σπίτι, όμως τα νέα από τις εξετάσεις της δεν ήταν καθόλου καλά.


Και τότε οι κτηνιάτροι του ασύλου αλλά και η τοπική κοινωνία, αποφάσισαν πως η Jada, είχε πολλά να ζήσει ακόμα! Είχε να δει τον κόσμο που στερήθηκε κρατούμενη στην αθλιότητα. Είχε να γνωρίσει την ανθρωπιά που δεν είχε νιώσει ποτέ! Κι έτσι φτιάχτηκε μια λίστα με επιθυμίες “της” και η πρώτη ήταν ένα ζεστό, απαλό κρεβάτι!!!


Κι ενώ τα σκυλιά από την πρώτη στιγμή έχουν τα παιχνίδια τους, η Jada για πρώτη φορά έπαιζε με πλαστικά παιχνίδια!


Εθελοντές φρόντιζαν για κάθε επιθυμία που είχε καταγραφεί, κάνοντάς το με πολύ χαρά!!


Και φυσικά με τέτοια ιστορία στο βασανισμένο της κορμί και την ταλαιπωρημένη της ψυχή δεν θα μπορούσε να μην γίνει star στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο!


Ενώ οι καινούριοι της φίλοι, φρόντισαν να την πάρουν μαζί τους στο κατακόκκινο πυροσβεστικό αυτοκίνητο!


Και μπορούσε πια να περηφανεύεται πως οι φίλοι της ήταν από τους πιο γενναίους στην πόλη! Ενώ έγινε και “πυροσβέστης” του μήνα, τιμητικά!


Και φυσικά έχει έναν κολλητό φίλο να της διαβάζει παραμύθια για να ξεχάσει τους εφιάλτες που έχει ζήσει.


Ενώ δεν θα μπορούσε να μην γίνει βοηθός της αστυνομικού που της έσωσε την ζωή!!


Η Jada, θα γιορτάσει τα γενέθλιά της και ζει το όνειρο που της άξιζε!
Η ιστορία της, είναι μια ιστορία που αποτελεί κινητήριο δύναμη για όλους εκείνους που φροντίζουν τις αθώες, κακοποιημένες ψυχές!

Είναι μια ευκαιρία να ευαισθητοποιηθούν οι φορείς, να παραδειγματιστούν οι γονείς και να διδαχθούν τα παιδιά για το τι σημαίνει να αγαπάς και να φροντίζεις τα ζώα!
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.